Започването на първа работа е вълнуващо и обикновено представлява наистина

...
Започването на първа работа е вълнуващо и обикновено представлява наистина
Коментари Харесай

Осем знаменитости разкриват как са похарчили първата си заплата

Започването на първа работа е вълнуващо и нормално съставлява в действителност огромна смяна в живота на човек.

Внезапно имаш заплата. За какво я харчиш?

Това е въпрос, на който доста звезди също би трябвало да отговорят, когато получават първата си работа. От коли през ястия до дарове за родителите — доста от обичаните ни звезди имат изненадващи и забавни първи покупки.

Bright Side показва част от тях:

Рупърт Гринт
View this post on Instagram
A post shared by Sirius About Potter (@siriusaboutpotter)

Първата огромна покупка на звездата от Хари Потър е странна - камион за сладолед, който е детската му фантазия. Той е първият от актьорите в сериала, който се научава да кара, като употребява заплатата си от Хари Потър, с цел да купи остарял ван в Брадфорд.

Гринт поддържа микробуса добре зареден, купувайки на едро ледени близалки и употребявайки машина за сладолед, когато кара из локалните села. Той даже раздава сладолед гратис (тъй като му би трябвало лиценз, за ​​да го продава).

Никол Кидман

Първата покупка на суперзвездата Никол Кидман може да наподобява тривиална, само че тогава e огромна работа. Тя употребява първата си заплата, с цел да купи пералня за майка си и татко си. Първото нещо, което купува за себе си обаче, са чифт ботуши. Тя споделя, че това са най-готините ботуши, които е виждала.

Кели Роуланд

Кели Роуланд става известна на 17-годишна възраст като част от Destiny’s Child. Тя употребява една от първите си заплати, с цел да купи храна - по-конкретно всичко, което майка й постоянно е казвала, че е прекомерно скъпо, когато е дете.

Тя употребява храната, с цел да направи огромно празненство в дома си. Твърди, че в никакъв случай няма да го не помни, тъй като е занимателно и се усеща добре да може сама да финансира нещо сходно.

Джони Деп
View this post on Instagram
A post shared by The Selvedge Yard (@theselvedgeyard)

Джони Деп употребява първата си заплата, с цел да купи къща за майка си. Всъщност, той й купува плантация за коне покрай Лексингтън, Кентъки. Деп си спомня, че майка му се прибира от двойни смени като сървитьорка и той масажира краката й, до момента в който тя брои бакшишите си. След къщата, първата му покупка за него е Harley-Davidson от 1940 година, който има и до през днешния ден.

Рами Малек

Рами Малек към този момент е холивудска звезда, само че първоначално се мъчи да свързва двата края. Той живее в Ню Йорк, когато финансите му свършат и би трябвало да се върне в Лос Анджелис. Всъщност, той е на път да стартира работа в областта на недвижимите парцели, когато получава роля в Gilmore Girls. Използва първата си заплата, с цел да си купи машина за еспресо.

Дженифър Лопес

Единственото нещо, което ви би трябвало, с цел да обикаляте Ел Ей, е кола. И тъкмо това си купува Джей Ло с първата си постоянна заплата. Тя върви на всяко прослушване със остаряла Honda, само че се снабдява с Mercedes, когато получава първите си пари. Спомня си, че е плакала в автокъщата, до момента в който подписвала контракта.

Синди Кроуфорд

Супермоделът Синди Кроуфорд явно обича домът й да наподобява добре. След като влиза в света на модата, тя се концентрира тъкмо върху това. Всъщност, първата й заплата е изхарчена за тапети.

Мат Лебланк

Звездата от „ Приятели “ е в действителност безпаричен артист, преди да получи работа в сериала, тъкмо както и героят му Джоуи. Всъщност, Лебланк разкрива, че имал единствено 11 $ в банковата сметка, преди да получи ролята. Първото нещо, което купува със заплатата си от Приятели, е топла вечеря - нещо, което пропуща, когато няма пари.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР