Започването на нова работа е като преместването в нов град

...
Започването на нова работа е като преместването в нов град
Коментари Харесай

Направете тези 5 неща в дните, преди да започнете нова работа

Започването на нова работа е като преместването в нов град - по едно и също време плашещо и вълнуващо. За да си помогнете сами и да намалите първичния стрес, е добре да извършите няколко лесни неща в дните преди да влезете в офиса, написа Business Insider.

1. Проучете промишлеността. Ако оставате в същата сфера като преди, този стадий ще бъде къс. Ако ли не, уверете се, че знаете с какво се захващате.

2. Проучете новата си компания. Може би има избрани правила за държание или някаква по-специфична офисна просвета. Опитайте се да получите информация за тях авансово.

3. Купете си нови облекла, съобразени с работното място. Някъде избират костюмите, другаде са по-небрежни, само че едно е несъмнено - хубавите облекла ще оказват помощ да оставите положително първо усещане измежду сътрудниците.

4. Дайте си малко време за отмора. Препоръчително е да не стартирате незабавно нова работа, откакто сте напуснали остарялата, а да имате няколко дни за релакс и осмисляне на смяната.

5. Отхвърлете персонални и домашен задания. Имате неща за извършване, които все отлагате - в този момент е моментът за тях. По-добре ги направете, тъй като в близко бъдеще ще ви се наложи да обърнете повече внимание на новата работа и няма да имате време за тях.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР