Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.

...
Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.
Коментари Харесай

Започват засилени проверки дали столичани спазват физическа дистанция

Започваме засилени инспекции за съблюдаване на ограниченията за физическа отдалеченост. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова във "Фейсбук ".
Тя заяви, че ще се управляват възбраните за събиране на хора на едно място и за разходки в парковете и градските градини.
Освен това ще продължат инспекциите на пазарите с екипи на общината, полицията и Столичната РЗИ. Задължително условие за пазарите е те да имат единствено по един вход и излаз, както и да се съблюдават отдалеченост и еднопосочно придвижване на клиентите. Задължителни са защитните маски за продавачи и клиенти.
Фандъкова прикани жителите, на които се постанова да излязат от домовете си, да носят защитна маска или шал и подсети, че съгласно анализите на специалистите идващите дни са извънредно рискови.
"Нека опазим резултата, който постигнахме дружно с дисциплинираност и с цената на големи персонални жертви. Постигнахме равномерен растеж на заболелите и здравна система, която може да се погрижи за всеки, който се разболее - да не се проваляме! ", написа градоначалникът в обществената мрежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР