Започваме заедно да орем държавната нива. България е в криза,

...
Започваме заедно да орем държавната нива. България е в криза,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще търсим формула за управление на дълбоката промяна

Започваме дружно да орем държавната равнища. България е в рецесия, би трябвало да се свърши работа, повече от година нямаме пълноценно ръководство. Ще търсим формула за ръководство на дълбоката смяна, на трансформацията, което да даде нова страница на България. Това съобщи от парламентарната естрада Христо Иванов от " Демократична България ".

По думите му би трябвало да се стартира работа по задаващата се Коронавирус вълна.

" Приоритетите са оптимално бързо внасяне на Плана за възобновяване, работа по бюджет на смяната, с опция за преизчисляване на пенсиите. Крайно време е за сериозен диалог за промяна в опазването на здравето, промяна в изборното законодателство. Трябва да се откри решение на въпроса с Република Северна Македония ", сподели Христо Иванов.

Според него в България има корупционен модел.

" Това, което ние назоваваме сарайския модел, има своето най-върхово проявяване в ръководството на Бойко Борисов. Никакви епитети - партии на смяната, партии на митинга, нямат смисъл, в случай че не са обезпечени с съответни дейности. България се намира под 3 мониторинга в региона на правораздаването. Трябва да се продължи модернизацията на армията, да се вкара най-накрая електронно ръководство ", добави Христо Иванов.

По думите му " Демократична България " ще инициира спор за правосъдна промяна и ще предложения на диалог всички парламентарни сили.

" Без комплекс ще водим разговор с всяка една парламентарна мощ, с всеки един народен представител. Гешев не смее да се появи тук, уповавам се, че това е израз, че той се приготвя да си подаде оставката ", сподели още Христо Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР