Започваме със спортен обзор с Ивайло Крушарски - бивш вратар

...
Започваме със спортен обзор с Ивайло Крушарски - бивш вратар
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 10.12.2022 с Ивайло Крушарски, Реми Тойн, Пламена Георгиева и Соня Янкова

Започваме със състезателен преглед с Ивайло Крушарски - някогашен вратар и младеж на ЦСКА. С него разясняваме Световното по футбол – Бразилия навън след дузпи с Хърватия, Доминик Ливакович, логика на психиката на дузпите, планът БГ футболни проби и други

В рубриката “Спортни провокации ” се посвещаваме на хип хоп и брейкинг. Танцът спорт ли е или изкуство? На този въпрос не може да се отговори еднопосочно, макар че брейкингът влезе в програмата на Олимпийските игри в Париж през 2024г. Днес сме в International Sport Academy, с цел да разберем какво е танцът за Реми Тойн и да се впуснем в следващото спортно предизвикателство!

Рубрика “Шампионите ” ни среща със състезателката по брейкинг Пламена Георгиева и нейния треньор Христо Андонов. Продължаваме тематиката за танца като спорт, а днешните ми посетители съумяват да развиват сполучливо брейкинга в България! Обсъждаме брейкинга като олимпийски спорт; по какъв начин се приготвя един брейкинг състезател; кое прави този спорт специфичен за надарената Пламена Георгиева; България – единствената страна с федерацияпо брейк; всичко, което би трябвало да знаем за батълите.

Не сме влизали в кухнята от няколко епизода, само че ето, че през днешния ден още веднъж е време за здравословна  и бърза рецепта в рубриката „ Рецептите “. Едно отлично предложение за закуска, междинно хранене или просто десерт от кулинарния блогър Соня Янкова.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР