Започваме с уговорката, че според нас никой не е виновен

...
Започваме с уговорката, че според нас никой не е виновен
Коментари Харесай

Проклятието на Мик Джагър

Започваме с ангажимента, че съгласно нас никой не е отговорен за отпадането на Англия от Световното по футбол в Русия, с изключение на самата Англия. Но когато си претърпял сходна класическа загуба и очакванията ти, че ще бъдеш финалист, са отишли на кино, постоянно търсиш виновността някъде отвън себе си. Или най-малко по този начин направиха англичаните по света и в родината си, когато показаха с пръст Миг Джагър като виновен за загубата на " Трите лъва ". Рок легендата беше видяна на трибуните на стадиона в Москва на мача, в който Хърватия победи Англия с 2:1. Той даже туитна поддръжката си за националния си тим.

C’mon England pic.twitter.com/LeDnd4EAXa
— Mick Jagger (@MickJagger) July 11, 2018

Според почитателите, от 2010 година насам, в случай че вокалът на Rolling Stones изрази поддръжката си за Англия, Англия постоянно губи. " Проклятието Джагър " работи на всеки народен тим, за който той реши да вика. През 2010 година той поддържа Съединени американски щати против Гана и американците паднаха. На Световното през 2014 година на два пъти пожела триумф на Англия и в двата мача тимът беше обичай. На финала артистът на " Satisfaction " стискаше палци за Бразилия, която падна с фамозните 7:1 от Германия.

A post shared by HIZUMI (@showgan14) on Jul 11, 2018 at 2:25pm PDT

Колкото и смехотворна да ни наподобява прокобата на Миг Джагър подозираме, че нито Франция, нито Хърватия ще желаят артистът да бъде на тяхна страна, когато се срещнат на финала на Световното в Русия тази неделя (15 юли).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР