Започваме с поредния много любопитен мач от ESL Pro League.

...
Започваме с поредния много любопитен мач от ESL Pro League.
Коментари Харесай

Цветелин CeRq Димитров ще блести за Evil Geniuses срещу бразилци

Започваме с следващия доста любопитен мач от ESL Pro League. Приятната изненада до този миг OG излиза за победа №4 против eдин от най-слабите тимове в шампионата Virtus.Pro. Крайният триумф за геймърите от OG e при коефициент 1.50 в efbet , а това наподобява отлична опция за облага. Играчите на Virtus се намират в изключителна рецесия. Тимът е в серия от тежки загуби, а формата на OG е на другия полюс. Тимът реализира три безапелационни победи в шампионата до този миг, като две от тях бяха против едни от най-силните тимове в света над G2 (2:0) и mousesports (2:1).

Време е да обърнем още веднъж внимание и на най-хубавия ни състезател в света на Counter-Strike. Цветелин " CeRq " Димитров и Evil Geniuses ще премерят сили с MIBR. Отборът на българския геймър е безспорен любимец в конфликта, а успеха за EG e при коефициент 1.35 в efbet . Evil Geniuses започва неприятно в група „ А “ на ESL Pro League, само че последваха две победи, като през вчерашния ден отборът надигра с 2:1 геймърите от FURIA, които са водачи в класирането. Голям мач изиграха Brehze и CeRq, което основава отлични предпоставки за триумф над бразилците от MIBR, които са на последната позиция в групата.

What a UNIT!@Brehze dislocates a disc in his back and is on the way to @EvilGeniuses Chiropractor post-map!#ESLProLeague pic.twitter.com/4eLyALMjuH
— ESL Counter-Strike (@ESLCS) April 1, 2020
Ще приключим с мача на Уулвърхямптън Esports и Сион Esports. Срещата от Ultimate Quaran-Team в началото бе планувана за сряда, само че уредниците на шампионата реалокираха борбата за през днешния ден. Един от огромните любимци в шампионата Флавио " FIFILZA " Алмейда от британския отбор ще търси място на полуфиналите. Крайният триумф за " вълците " е при коефициент 1.85 в efbet . Флавио Алмейда се намира в доста добра форма. Той има маркирани цели девет гола в последните три мача от шампионата и несъмнено демонстрира за какво е измежду огромните любимци за спечелването на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР