Започваме с неприятната новина: първият път, когато усетиш чужд предмет

...
Започваме с неприятната новина: първият път, когато усетиш чужд предмет
Коментари Харесай

Само за дами! Осем форплей трика за начинаещи в аналния секс

Започваме с неприятната вест: първият път, когато усетиш непознат предмет в дупето си, усещаш, че имаш... ами, непознат предмет в дупето си. Това се случва и на десетия и на двадесетия път (поне при някои). Ако се срещаш с човек, който си пада по аналния секс, той несъмнено ще го чака от теб. Как да го познаеш ли? Постоянно желае да го вършиме в „ кучешката “ поза и да му праща белфита (тоест фотоси на дупето ти). Нека сме наясно – в никакъв случай, но в никакъв случай не трябва да се съгласяваш на даден полов акт, единствено тъй като сътрудникът ти желае да го направи. Ако не си подготвена за анален секс, кажи си. Ако си решила да предприемеш тази стъпка, започни постепенно и бавно със препоръките за анална предигра:

1. Започни с малко.
Цялата концепция на аналния форплей е да започнеш с простички дейности, преди да продължиш със същинските. Започнете с пръсти, език или доста дребна секс играчка, предопределена за анален секс. Един от разновидностите е да вземеш така наречен butt plug със сменящи се накрайници с друга величина, с цел да усилваш размера последователно.

2. Не би трябвало да боли.
Тук идва ролята на лубриканта. Чувството би трябвало да е като че ли леко ти се върви до тоалетна (но в действителност леко). Сега е време да отпуснеш мускулите си и да дишаш надълбоко.

3. Човекът, с който го правиш би трябвало да е доста деликатен.
Всичко, което се случва би трябвало да включва напълно дребна част от пениса, пръста или каквото друго употребявате за стимулацията. Нервните окончания, които се пробвате да възбудите се намират в самото начало на ануса, а не по-навътре (там, където стартира да боли, в случай че не си се подготвила добре). Представи си, че се опитваш да вкараш баскетболна топка в коша, само че вместо това тя се върти и върти към ръба... по този начин би трябвало да се подхожда и с форплея.

4. Никакви остри и ненадейни придвижвания.
Усиленото придвижване на пръстите напред-назад въобще не би трябвало да се обмисля като техника при начинаещите в аналната игра. Голяма част от половите актове са прибързани – изключително в случай че съдиш по порното, само че за аналния подготовката е наложителна.

5. Комуникацията е основен детайл.
Единственият метод да знаеш какво работи и какво не, е да разговаряш с колегата ти. И двамата би трябвало да се интересувате от чувствата на другия и да ги обсъждате намерено.

6. Този тип секс не е замърсен.
Питай всеки доктор и той ще ти каже, че анусът и долната част на ректума съдържат доста малко, в случай че въобще някакво количество *фекалии*, тъй че заплахата от замърсяване по никакъв начин не е толкоз огромна.

7. Въпреки всичко, почистването е лесна работа.
Ключът към качествения анален секс е цялостния комфорт, тъй че направи всичко, което ти е нужно с цел да се чувстваш добре. Клизмата не е противопоказна и в случай че тя ти оказва помощ да си по спокойна след това, направи си я. Можеш да използваш и просто топла вода, в случай че искаш бързо измиване.

8. Аналният секс е най-хубав, когато се добави спомагателна стимулация.
Вагинална, клиторна или на зърната – каквото работи за теб. Някои дами смятат аналния секс за главно меню, само че други не могат да стигнат до оргазъм единствено от него. В случая, той е акцентът и добавя към цялостните полови преживявания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР