Започваме с миротворците... 12. Везни Не бихте наранили и муха. Всъщност ще

...
Започваме с миротворците...
12. Везни
Не бихте наранили и муха. Всъщност ще
Коментари Харесай

Най-големите бунтари в зодиака: Забавна класация

Започваме с миротворците...

12. Везни

Не бихте наранили и муха. Всъщност ще се уверите, че тя има покрив над главата си и задоволително храна и вода най-малко до края на месеца. После ще издирите фамилията ѝ и ще я заведете непосредствено при него. А даже не харесвате мухи. Просто сте сладки като захар и притегляте благите инсекти.

11. Риби

Вие сте от оня вид хора, които ще слагат цвете в дулото на оръжието на боеца и ще му кажат да се обади на майка си. Стара душа сте и сте наясно, че животът е прекомерно къс, за дa го пропилявате в дребнави кавги и международни войни. Излъчвате естествена наслада, която може да разтопи и най-коравото сърце. Никой не може да ви се ядоса даже и да желае. Затова стига сте офлянквали, а се погрижете за международния мир – всички чакат това от вас.

10. Телец

Вие сте по-скоро агне, в сравнение с бик. По-скоро ксанакс, в сравнение с адерал. Ганди, в сравнение с Мохамед Али. Слънце, в сравнение с дъжд. По-скоро ще се смеете, в сравнение с да крещите. Бихте споделили хляба си с индивида насреща, в сравнение с да се биете поради него. Ще ни станете ли другари?

9. Водолей

Вие сте прекомерно спокойни, уравновесени и радостни персони, че да се карате с хората. Животът е задоволително гнусен, че да го усложнявате в допълнение. Ето за какво вие, носителят на водата, ще раздавате чаши с вода на всички хора към вас. Поне досега, в който не стартират да ви третират като прислуга. Тогава просто ще лиснете водата в лицето им и ще ги блокирате във всичките си обществени канали.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР