Започваме с едни любимци, които с радост ще слушаме и

...
Започваме с едни любимци, които с радост ще слушаме и
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Започваме с едни любимци, които с наслада ще слушаме и онлайн по време на европейското им турне тази година. Става въпрос за Pearl Jam , които оповестиха, че през март месец издават и новия си албум Gigaton. Междувременно бандата ни дава опция да се настроим какво да чакаме, като ни показва първото парче от него " Dance of the Clairvoyants " .

Продължаваме самоуверено напред с поредна нова ария от саундтрака на кино лентата " Хищни птици ", който чакаме на 7 февруари. " Boss Bitch " е дело на рапърката, създател на песни и продуцент Doja Cat и идва с публично музикално видео с невиждани до момента фрагменти от кино лентата.

След няколкомесечно неявяване от музикалната сцена, Ела Еър се завръща с нова ария и видео.

" Всички сме вземали неприятни решения в края на една връзка. " New Me " разкрива напълно нов метод на мислене и за намиране на сили да се откъснем от такава токсична обстановка ", споделя певицата за новия си сингъл.

Няма по какъв начин музикалната селекция тази седмица да мине без Рики Мартин . Парчето му " Tiburones " (от испански - акули) е една нежна балада с обръщение за обич, съгласие, приемливост и обединяване. Песента е част от идния тази година студиен албум.

Завършваме с девойките от 4Magic , които показаха британската версия на песента си " Вселена ". " Dancing With The Satellites " е основана по време на първия креативен лагер за писане на песни у нас - Sofia Songwriting Camp.
 5 нови песни от седмицата
5 нови песни от седмицата

От Еминем до Jonas Brothers
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР