Започваме подробни проверки на имуществото на основните претенденти за кметските

...
Започваме подробни проверки на имуществото на основните претенденти за кметските
Коментари Харесай

Шефът на Артекс към Биволь: Голяма грешка направихте

" Започваме подробни инспекции на имуществото на главните кандидати за кметските столове в София и огромните градове. Гражданите имат право на осведомен избор. Да забележим дали, кой, по кое време и по какъв начин се е хванал на #апартаментгейт хорото... " Toва написаха през вчерашния ден във facebook страницата си от уеб страницата за проверяваща публицистика " Биволь ".
Текстът е съпроводен със фотография, на която се виждат (отляво надясно) артистът Веселин Маринов, притежателят на строителна компания " Артекс " - арх. Пламен Мирянов, Николай Колев - брачният партньор на Ваня Колева - някогашен зам.- министър на спорта и небезизвестния Цветан Цветанов - техен кум.

Любопитното в тази ситуация е известието, което получава медията няколко часа след публикуването на фотографията - то е от сина на Мирянов и сегашен шеф на компания " Артекс " - арх. Пламен Мирянов - младши и гласи следното:
" Голяма неточност направихте с качването на фотографията през днешния ден. Селска женска демонстрация и грозна дивотия. Радвайте се на славата си до момента в който можете. "
Дали това е откровена опасност към медия или просто израз на нервност, оставяме да прецените сами.

Припомняме, че Ваня Колева бе отстранена от длъжността си в Министерството на младежта и спорта в разгара на абсурда, наименуван " Апартаментгейт ". Тя се оказа съседка на Цветан Цветанов в постройката на улица " Латинка " в столичния квартал " Изток ". Стана ясно, че апартаментът на Цветанов преди този момент е бил на притежателите на " Артекс " – Пламен Мирянов и Весела Мирянова, които в действителност са и компанията строител на постройката.
Според информация на bTV в Агенцията по вписванията Колева е купила жилище до това на Цветанов, като заплаща 665 000 лв. - с банков заем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР