Започваме седмичната дискотека с музика, която моментално повдига настроението. Става

...
Започваме седмичната дискотека с музика, която моментално повдига настроението. Става
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Започваме седмичната дискотека с музика, която мигновено повдига настроението. Става въпрос за новата ария на Papa Rocah - " Not The Only One " , която си има от всичко като за един същински петък. Парчето е част от новия албум Who Do You Trust, който излиза на 22 януари.



След като се разбудихме с Papa Roach, влизаме в по-бавното движение на другите от селекцията. Първа е една наша доста обичана изпълнителка, която чакаме отдавна да ни зарадва с нещо ново.

Става дума за Шаде и " The Big Unknown " . Сингълът е част от саундтрака на кино лентата " Вдовици " на режисьора Стив Маккуин, който излиза в кината през днешния ден, 16 ноември.


Какво да чакаме от „ Вдовици “

Как четири дами вършат грабеж за 5 милиона $



От света на " Вдовици " и Шаде се пренасяме непосредствено при Марая Кери . Днес, 16 ноември, тя пуска 15-я си студиен албум Caution. В него има 10 части, от които си избрахме " Giving Me Life " със Slick Rick, Blood Orange .



Продължаваме напред с едно леко позабравено през последните години име. То е на русокоската с хипнотичен глас, която изпя редица прочувствени балади, само че от известно време е в страни от прожекторите. Помним по какъв начин дружно с Еминем ни накара да си тананикаме мелодийката на " Stan " месеци наред. Да, става въпрос за Дайдо , а новото ѝ парче, което несъмнено си е в типично неин жанр, се споделя " Hurricanes ".



Завършваме с сантиментално предложение от родната сцена - новото парче на Миро " Печат от моята душа " , клипът на което е сниман в Исландия.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР