Започваме с танцова стъпка, а виновна за това начало е

...
Започваме с танцова стъпка, а виновна за това начало е
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Започваме с танцова стъпка, а отговорна за това начало е Дуа Липа и нейната " Future Nostalgia ". " Игривата " ария е от идния ѝ втори студиен албум (със същото име), който чакаме да се появи през 2020 година Съдейки по първите части, се обрисува да е и много мощен.

Днес, 13 декември, е международната премиера на дълго чакания нов албум на Хари Стайл - Fine Line. Той съдържа 12 песни, измежду които шлагерите " Lights Up " и " Watermelon Sugar ", както и формалния трети сингъл " Adore You ". До момента той има събрани над 40 милиона стрийма и гледания от целия свят. Ние пък си избрахме парчето " She ".

Освен Хари Стайлс, с нов албум може да се похвали и Stormzy . С него спечелилият многочислени награди рапър отбелязва вълнуващото си завръщане. Stormzy, който е и изпълнителен продуцент на Heavy Is The Head , показва благозвучност от международна класа, паралелно с текстове, в които визира значими за него тематики. Ние се спряхме на " Audacity " с Headie One.

Признаваме, че с новото си парче " Mind Is A Prison " Алек Бенджамин ни изненада. Очевидно, 2019 година се оказа невероятна за младия артист, който събра повече от един милиард световни слушания. Признаваме си също, че още след излизането на " Let Me Down Slowly " през 2018 година, с интерес следим по какъв начин се развива музикалната кариера на Алек.

Завършваме с Миленита , която още предходната седмица пусна супер положителното си парче " Брак " с присъединяване на Бичето. Причината да го отложим чак за тази седмица е, че предходната се бяхме фокусирали върху коледни песни. Но няма по какъв начин да подминем " Брак ", тъй като това е една напълно друга Миленита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР