Започваме да чуваме все повече и повече за това, което

...
Започваме да чуваме все повече и повече за това, което
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S11 ще дойде с по-голям екран и 108 MP камера

Започваме да чуваме от ден на ден и повече за това, което можем да чакаме от бъдещите флагмани на Samsung Galaxy S11, като течовете за тях стартирана още от февруари тази година, а през уикенда се появиха някои нови елементи.

Започваме от теч на потребитeля @evleaks или Evan Blass – може би най-последователно и добре осведомения човек, който постоянно разкрива информация за разработките на Samsung. От него разбираме, че компанията и тази година ще пусна три Salaxy S телефона с размери на екрана 6,4 инча, 6,7 инча и 6,9 инча.

Това е значително надграждане в размерите на екрана поради 5,8-инчовия Galaxy S10e, 6,1-инчовия Galaxy S10 и 6,4-инчовия Galaxy S10 Plus. Съвсем разумно новите телефони несъмнено ще заемат повече място в джоба или чантата ви, в съпоставяне, с това което сме свиквали от Galaxy S.

Да съпоставяме размерите на новите флагмани съпоставяне с Galaxy S10 серията обаче е неточно – Blass споделя, че и трите телефона получават извити ръбове, по този начин наподобява плоският панел на Galaxy S10e си отива.
5G и 108MP камери
Според Blass, който нормално прави достоверни прогнози, по-малките два телефона ще се оферират във разновидности с 5G и LTE/4G. Най-големият модел Plus, в случай че бъде наименуван по този начин, ще се предлага единствено с 5G версия.

Отново се приказва за прогнозните дати на формалното показване – съгласно мнозина огромния ден ще бъде 18 февруари, въпреки че към момента няма никакви доказателства, които да поддържат тези упования.

Също по този начин този уикенд, XDA Developers загатнаха и да чакаме камери с резолюция от 108MP, защото в приложението за камера на Samsung Galaxy, е видян режим с оптималната резолюция, точно 108MP, и най-вероятно повода за него е точно сериозен ъпгрейд в камерата на Galaxy S11.

Както знаем, Samsung към този момент патентова датчик за камера с такава резолюция, като бяха последвани и от редица други производителите на смарт телефони, като все още Xiaomi даже разполагат с действителни модели с такива камери.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР