„Започвам работа в „Господари на ефира” и малко след първото

...
„Започвам работа в „Господари на ефира” и малко след първото
Коментари Харесай

Репортерка на Господарите: След само едно разследване ми подпалиха колата

„ Започвам работа в „ Господари на ефира” и малко след първото ми и само следствие се случва това. До момента аз не съм получавала никакви други публични закани в работата си като публицист.”

Това съобщи в ефира на NOVA репортерът Зорница Акманова, чиято кола беше подпалена след нейно следствие за неточен автомонтьор в Карлово.

Нападнаха журналиста Иво Никодимов в Борисовата градина

Динко Вълев се разгласи за същински мъж и призна, че пребил жена

Срещу въпросният човек, Пламен Димитров-Майстора, недоволства в града има от години, само че по няколко сигнала против него прокурори си вършат самоотвод. Причината е, че приятелката му работи в районната прокуратура и те го познават.

Заради работата на Акманова самият кмет на града Емил Кабаиванов даде разпореждане сервизът на Димитров да бъде запечатан. Това се случва в сряда, а вечерта по-късно колата й е подпалена.

Журналистката е събудена в дребните часове на четвъртък от своя съседка, която й споделя, че автомобилът е запален. Акманова съобщи, че не може да е сигурна за повода за случая, само че допуска, че е обвързван с работата й.

„ Господари на ефира” се заемат с Майстора поради редица сигнали от хора в Карлово, че Димитров бави ремонтите на колите им и ги изнудва за пари.

В някои случаи той бави ремонти по една година, в други прави такива за над 1000 лева, след което на притежателя на колата се постанова да дава доста повече поради вредите, нанесени от монтьора.

В рамките на следствието се оказа, че сервизът е противозаконен, а Димитров беше записан да пита репортерката по какъв начин материалът може да бъде спрян.

„ Потърпевшите твърдяха и от прокуратурата потвърдиха, че той живее на фамилни начала с административния секретар на районната прокуратура в Карлово”, съобщи Акманова.

Вчера Димитров беше арестуван за 24 часа, само че от прокуратурата прецизираха, че все още не се планува покачване на обвиняване против него. Същевременно основният прокурор Сотир Цацаров разпореди обновяване на следствията на активността на Майстора и сигналите против него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР