Започва ярка и силна седмица. Тя ще бъде повлияна от

...
Започва ярка и силна седмица. Тя ще бъде повлияна от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 декември

Започва ярка и мощна седмица. Тя ще бъде повлияна от миналото новолуние в знака на задачите и достиженията Стрелец. Това новолуние постоянно се свързва с ново начало, даващо ни шансове да разтеглим опциите си на развиване.

Усилва се нуждата от едно ново начало в региона на законите, договорните връзки, правните тематики, философията, концепциите за уголемение и излизането отвън познатите ни граници на придвижване.

Ако към този момент сте наясно какво желаете да започнете, в този момент е времето за деяние, само че в случай че към момента не сте определили задачите си и посоката, изчакайте началото на идната година.

На 2-ри декември гигантската планета Юпитер, която се свързва с шанса, просперитета, разширенията минава в сериозния и леден знак Козирог.

Увеличава се нуждата от сигурност в разнообразни посоки от живота. Успехът ще ни съпътства, само че посредством превъзмогване на избрани съпротиви, посредством самообладание, дисциплинираност и неизменност.

Амбицията и желанието за триумф, постигането на висок обществен статус и напредък в кариерното развиване ще бъдат определящи.

Отношенията персонални и настоятелен ще бъдат подложени на инспекцията на времето. Това, което е значимо и скъпо, ще оцелее и ще продължи да се развива през идващата година.

Продължава наклонността за излизането нескрито на скрити неща, секрети, пресиления, заблуди и интриги, крайности в дейностите и неясноти.

ОВЕН

Знаете какво желаете. Мнозина от вас са заели стартова позиция, заложили са своите цели, следва интервал на осъществяване. Увереността ви нараства, а дружно с нея и вашите упоритости. Ако до момента сте срещали съществени трудности, то това е знак, че би трябвало да промените посоката. Мнозина от вас ще се ориентират към нови хоризонти и излизане от познатите граници. Вашата социална известност се усилва, общественият статус и служебните ви каузи ще се канализират и структурират, само че не без въздействието на кръг от ваши другари или авторитетни персони. Все още съществува заплаха от подмолни дейности и интриги от страна на ваши сътрудници. Бъдете внимателни и не се предоверявайте. Необходимост от сдържаност във финансовите опасности. Търсете компромисни решения, това ще повлияе позитивно на финансовото ви състояние.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е мощна и значима за вас. Ако сте избрали вярната посока, можете да поставите основите на активност, която ще дава положителни финансови резултати в бъдеще. Пред вас се отварят нови благоприятни условия, свързани с разгръщане на главната ви активност, а границите се уголемяват. Силен интервал за споразумяване на юридически каузи, правосъдни разногласия и решения. За други това е времето за полагане на изпити, дотъкмяване на висше обучение или взимане на решения, свързани с образования в бъдеще. Разширяване и нови цели, това е главната тенденция за един по-дълъг интервал от време. Някои от представителите на знака пък ще се насочат към пътешествия и опознаване на непознати култури. Възможно е да се повтори обстановка, обвързвана с вашите взаимоотношения персонални и настоятелен. Имате шанса да поправите минали неточности, които ще доведат до сериозна промяна и в двете страни. Постарайте се да стабилизирате връзките си, избягвайте крайни прочувствени положения, които могат да бъдат предизвикани от демонстрация на ревнивост, недоверчивост или лакомия. Ако си осигурите поддръжката на вашите сътрудници, ще се радвате на спомагателни финансови приходи. Изчистете остарели отговорности и задължения.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата, както и целия месец декември ще бъдат динамични. Основна наклонност си остават взаимоотношенията ви персонални и настоятелен, стабилизиране на съществуващите или създаване на нови по-престижни, които ще бъдат причина за вашето благоденствие за дълъг интервал от време, в персонален или професионален аспект. Ще се наложи да вършиме взаимни отстъпки, защото вашите цели и тези на сътрудниците ви могат да се разминават. Предстоят развръзки, които са разследване на полагани в предишното старания. Седмица, в която стартирате да получавате резултати от вашите старания през изминаващата година. Напрежението на работното ви място продължава. Избягвайте споровете с вашите шефове или сътрудници, вероятни са интриги, които ще повлияят на имиджа ви. Погрижете се добре за здравето си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР