Започва тестовото изпитание на националната тол система. Проверено е таксуването

...
Започва тестовото изпитание на националната тол система. Проверено е таксуването
Коментари Харесай

Нанков категорично отрече, че офшорка ще събира тол такси

Започва тестовото тестване на националната тол система. Проверено е таксуването и заплащането. Системата би трябвало да тръгне на 16 август, съобщи проф. Олег Асенов от Национално тол ръководство, съобщи БГНЕС.

Превозвачи и Министерство на регионалното развитие ще имаме среща при премиера на следващия ден заран, заяви зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков. " Убеден съм, че ще реализираме единодушие по всички противоречиви моменти, както и върху тарифирането ”, добави Нанков.

" Появиха се спекулации, че офшорна кипърска компания ще събира тол таксите. Това е безспорна нечиста сделка. Договорът не е в действие. Пари от България през офшорни компании, няма да изтичат ”, безапелационен е заместник-министърът.

Не за първи път АПИ е обект на подправени вести. Няма да разреша да се хвърлят такива неистини. Няма офшорна компания. Тол системата се ръководи от Националното тол ръководство, което е структурно звено на Пътната организация, безапелационен е и ръководителят на УС на АПИ Георги Терзийски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР