Започва шестото издание на информационната кампания против трафика на хора.

...
Започва шестото издание на информационната кампания против трафика на хора.
Коментари Харесай

И Бургас се включва в Похода на свободата

Започва шестото издание на осведомителната акция срещу трафика на хора. Тя се организира под наслов „ Поход на свободата “ и показва поддръжка на битката с трафика на хора в целия свят.
Бургас също е част от самодейността, както и още 25 града в страната. През предходната година самодейността беше осъществена в 450 обитаеми места по света.
На 19 октомври в 11.00 походът потегля от площад " Св. Кирил и Методий ", ще премине пред постройката на общината, же пе гарата, след което ще се върне на сцена БулевАрт до Часовника. Млади хора от разнообразни точки на планетата в същия ден и час ще тръгнат в безмълвен Поход в битката против трафика на хора. В Бургас събитието се поддържа и от музикантите от групата F.O.&Peeva, които ще изнесат концерт на Сцена БулевАрт, която е крайната точка на похода.
Европейският ден за битка с трафика на хора е на 18 октомври. Инициативата има за цел да обърне вниманието на големия размер който придобива търговията с човешки живот у нас. Събитието ще разпространява Националната телефонна линия за битка с трафика на хора, която приема сигнали гратис и непрекъснато на телефон 0800 20 100.
Фондация " А21 България " в партньорство с локалната Комисия за битка с трафика на хора са в основа на осведомителната акция. В похода ще се включат главно младежи и възпитаници.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР