Започва решаващата фаза във Финалите на ATP. Световният №2 Роджър

...
Започва решаващата фаза във Финалите на ATP. Световният №2 Роджър
Коментари Харесай

Тенис в Лондон НА ЖИВО: Роджър Федерер - Давид Гофен

Започва решаващата фаза във Финалите на ATP. Световният №2 Роджър Федерер продължава след непогрешим ход в полуфиналите, където ще се изправи против дебютанта в тази фаза Давид Гофен.
Двамата се изправят един против различен в първия полуфинал за деня, който е в 16:00 часа българско време. Може да следите конфликта Федерер - Гофен НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Роджър Федерер е считан за безспорен любимец в шампионата още преди отказването на Рафаел Надал заради травма. Макар и мъчно, той записа три следващи победи в груповата фаза, откакто в два от мачовете игра три сета - против Чилич и Зверев, налагайки се да демонстрира най-хубавото от себе си.
Давид Гофен сервира една от изненадите на шампионата, побеждавайки Надал в три сета, само че испанецът не беше в 100%-ова кондиция за срещата. Последва тежък втори кръг за белгиеца, който беше безусловно прегазен от Григор Димитров - 6:0, 6:2. В решаващия конфликт той съумя да надделее над Тийм, класирайки се за първия си полуфинал на Финалите на ATP.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР