Започва разследване на тежкото меле, което отне живота на четирима

...
Започва разследване на тежкото меле, което отне живота на четирима
Коментари Харесай

Потресаващо разкритие: Шофьорът, убил 4 души в Белгун, е техен роднина

Започва следствие на тежкото меле, което лиши живота на четирима души в каварненското село Белгун. Това съобщи Нова телевизия.

Припомняме, че две деца - на 1 и на 12 години, майка им и един мъж бяха прегазени на тротоар. 36-годишен гражданин на селото не съумява да вземе завоя и връхлита върху тротоара, където са били жертвите и раненият. Шофьорът няма прегрешения пътищата до момента от 2013 година, когато е получил брошура.

Жители на селото споделят елементи за водача и за мястото на нещастието.

"Досега това момче не е карало по този метод. Алкохол не пие, опиати не взима. Нямало е такива проблеми. Добро момче беше, но за какво е карал по този начин мощно този път - не знам ", споделя гражданин на селото и очевидец на птп-то.

Той прибавя, че на мястото няма легнали служители на реда и не се взимат никакви ограничения.

Друга жителка на селото споделя: "Видях злополуката. Труповете на децата се бяха пръснали, единият тук, другият там... Цяла вечер не съм спала от нерешителност. Трябва да създадат лежащ служител на реда, камера да сложат ".

Бащата на умрелите деца пък споделя, че водачът е негов родственик.

"От работа се връщам и слушам това. Станах дивак към този момент. Само ме викнаха да ги разпозная, целунах едното дете, след това другото дете ", сподели през сълзи бащата на умрелите деца.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР