Започва най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week

...
Започва най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week
Коментари Харесай

София отново ще е притегателен център на модата

Започва най-мащабното фешън събитие в България - Sofia Fashion Week AW 2018, с уредници хотел " Маринела " и Code Fashion TV.
На 17-ти септември в границите на пет вечери в зала EFE ще имате неповторимата опция да се насладите на сбирките на български и международни марки, на млади дизайнери и гост-дизайнери от чужбина, които ще показват новите си сбирки, направени особено за Sofia Fashion Week сезон есен/зима 2018-2019 година За първи път на сцената ще има представители от Индонезия, Черна Гора и Македония.
Лице на най-популярното и значимо фешън събитие у нас този сезон ще е Ивайла Бакалова. Тя поддържа събитието Sofia Fashion Week още от неговото първо издание през 2015-та година. Като модел с дълготраен опит и носителка на купата " Мис България ", Ивайла Бакалова ще дефилира на подиума с още над 30 модела от организация " Визаж ". " Изключително съм щастлива, че екипът на Sofia Fashion Week поддържа българските дизайнери и дава сцена за модата и хубостта ", показа през вчерашния ден Бакалова на конференция за събитието.
Отриването на Sofia Fashion Week AW 2018 по традиция стартира постоянно с български марки и дизайнери . Специалните си сбирки в първата вечер ще показват стилните къщи IMANE - която дава обещание смелост и градски изискан, VANITTA – марката представяща синтез сред модерното и екстравагантното.
Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода - 29 DESIRES, INSTINKT - извънредното присъединяване на бранд ориентиран напълно към бременните дами, мъжката фешън линия на PARUSCHEV с завладяващ бутиков дизайн, лимитирани спортни сетове на Biliana Yotovska label, KWIAT - очилата, които придават несравним жанр на всеки тоалет, NIKOLAY BOJILOV и стилната къща WOLF WOLLY, която ще добави палитрата с нова доза грациозност за младите дами и децата, показани от най-красивите дами на Европа.
Втората вечер се провежда по концепция на съдружие " Маринела " в поддръжка на младите дизайнери . " Много съм щастлива, че седмото издание на Sofia Fashion Week AW 2018 ще даде опция на доста надарени младежи да покажат своите сбирки. Те са извънредно интeресни, изобретателни и вдъхновяващи и по никакъв метод не отстъпват на това, което виждаме по международните сцени ", сподели дирeкторът на сдружението Ангелина Ангелова.

" Третата вечер е отдадена на висшата мода и haute couture сбирки , в която дръзвам да настоявам ще се покаже, че в Българи има висша мода и феновете ще бъдат извънредно сюрпризирани ", показа уредника на събитието Мария Бонева.
Колекции напълно ръчна направа с извънредно качество и внимание към детайла ще показват BERNA MODA, носителят на влиятелната премия за мода " Златната игла " - HRISTO CHUCHEV, BLINK, DESIZO MONNI, BE QUEEN, GOTO DIAMONDS Fahion Show, PRINCESS Fashion Studio, JANA JEKOVA, BANDEROL, ESIL DURAN и DHL & ANTONY LANGOUNTIN.
Четвъртата вечер ще е вечерта на международните марки и посетител дизайнери от чужбина и ще стартира с неповторимата музикална стратегия от Националния музикален спектакъл, който отбелязва своя 100-годишен празник. На сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 индонезийската дизайнерка GHIA ще показа една гореща сбирка от Изтока. Македонката Elena Luka, която се отличава с авангарден и артистичен метод към стилния дизайн, с различим дизайн, изкуство и изтънченост ще показа за първи път своята есенно-зимна сбирка пред българска аудитория. Участие ще вземат и две дизайнерки от Черна Гора. Ще има мода за деца на Bapa Kids, представител от Норвегия дизайнерката Nina Naustdl, Carducci, ALLURE, Inside Us.
Заключителната церемония вечер е отдадена на извънредните ревюта и прет-а-порте прически под егидата на Christian of Roma и с изключителната поддръжка на салон Magama, които са поканили и японски коафьори. На 21-ви септември в петък на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 ще оживеят 8 шоупрограми. Спектаклите ще бъдат дирижирани от най-хубавите фризьори от България и Япония. Благодарение на Christian Of Roma – водещата компания в промишлеността на хубостта, извънредно ще бъдат показани марките BES, MiAmante, Sexy Hair, L`Anza и Kaddiffe от Magama. Ексклузивните сбирки на Stoyan Radichev, Agressor, Paloma Fashion и NL by Nikoleta Lozanova ще закрият седмото издание на Sofia Fashion Week AW 2018. Водещи на стилните вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.
Агенция Визаж ще взе участие с най-хубавите модели. " Приготвили сме невероятни хореографии, всяка вечер ще е друга сама по себе си. Знаете, че дисциплината при нас е желязна. Сигурна съм, че моделите ще се показват по най-хубавия метод. Ще се работи непрекъснато, уповавам се всички да видите това ужасно шоу ", показа Жени Калканджиева.
Тази година за първи път на стилното събитие ще има извънредно доста международни марки, както и спонсори в лицето на DHL и на Perwoll. Атрактивният фон е по концепция на Event & Decor Diamanti и NV Flowers.
Билети за Sofia Fashion Week AW 2018, може да намерите в мрежата на Ивентим и при консиерж в хотел Маринела.
Повече информация за събитието на.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР