Започва най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week

...
Започва най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week
Коментари Харесай

Започва Sofia Fashion Week есен/зима 2018

Започва най-мащабното фешън събитие в България - Sofia Fashion Week AW 2018, с уредници хотел " Маринела " и Code Fashion TV. На 17-ти септември в границите на пет вечери, в зала EFE ще имате неповторимата опция да се насладите на сбирките на български и международни марки, на млади дизйнери и гост-дизайнери от чужбина, които ще показват новите си сбирки, направени особено за Sofia Fashion Week сезон есен/зима 2018-2019 година За първи път на сцената ще има представители от Индонезия, Черна Гора и Македония.

Лице на най-популярното и значимо фешън събитие у нас този сезон ще е Ивайла Бакалова. Тя поддържа събитието Sofia Fashion Week още от неговото първо издание през 2015-та година. Като модел с дълготраен опит и носителка на купата " Мис България”, Ивайла Бакалова ще дефилира на подиума с още над 30-модела от организация Визаж. " Изключително съм щастлива, че екипа на Sofia Fashion Week поддържа българските дизайнери и дава сцена за модата и хубостта ", показа през днешния ден Ивайла Бакалова.

 Започва Sofia Fashion Week есен/зима 2018 www.sofiafashionweek.com

Отриването на Sofia Fashion Week AW 2018 по традиция стартира постоянно с български марки и дизайнери. Специалните си сбирки в първата вечер ще показват стилните къщи IMANE - която дава обещание смелост и градски изискан, VANITTA – марката представяща синтез сред модерното и екстравагантното.

Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода - 29 DESIRE, INSTINKT - извънредното присъединяване на бранд ориентиран напълно към бременните дами, мъжката фешън линия на PARUSCHEV с завладяващ бутиков дизайн, лимитирани спортни сетове на Biliana Yotovska label, KWIAT - очилата, които придават несравним жанр на всеки тоалет, NIKOLAY BOJILOV и стилната къща WOLF WOLLY, която ще добави палитрата с нова доза грациозност за младите дами и децата, показани от най-красивите дами на Европа.

 Започва Sofia Fashion Week есен/зима 2018 www.sofiafashionweek.com

Втората вечер се провежда по концепция на съдружие " Маринела”, в поддръжка на младите дизайнери. " Много съм щастлива, че седмото издание на Sofia Fashion Week AW 2018 ще даде опция на доста надарени младежи да покажат своите сбирки. Те са извънредно забавни, изобретателни и вдъхновяващи и по никакъв метод не отстъпват на това, което виждаме по международните сцени.”, сподели шефа на сдружението Ангелина Ангелова.

" Третата вечер е отдадена на висшата мода и haute couture сбирки, в която дръзвам да настоявам ще се покаже, че в Българи има висша мода и феновете ще бъдат извънредно сюрпризирани.”, показа уредника на събитието Мария Бонева.

 Започва Sofia Fashion Week есен/зима 2018 www.sofiafashionweek.com

Колекции напълно ръчна направа с извънредно качество и внимание към детайла ще показват BERNA MODA, носителят на влиятелната премия за мода " Златната игла” - HRISTO CHUCHEV, BLINK, DESIZO MONNI, BE QUEEN, GOTO DIAMONDS Fahion Show, PRINCESS Fashion Studio, JANA JEKOVA, BANDEROL, ESIL DURAN и DHL & ANTONY LANGOUNTIN.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР