Започва кандидатстудентската кампания на Софийския университет Св. Климент Охридски за

...
Започва кандидатстудентската кампания на Софийския университет Св. Климент Охридски за
Коментари Харесай

Започва кандидатстудентската кампания на Софийския университет

Започва кандидатстудентската акция на Софийския университет " Св. Климент Охридски " за идната образователна година. До 9 март ще се одобряват заявки за явяване на изпити за първата кандидатстудентска сесия, а до 18 май - за втората, оповестиха от Алма матер.

Кандидат-студентите могат да подават заявки онлайн на страницата на Софийския университет, на място в Ректората или в бюрата на компаниите в страната. Таксата за явяване на изпит е 30 лева

За пет от общо 117 специалности кандидат-студентите се явяват на изпит - това са " Право ", " Медицина ", " Фармация ", " Журналистика " и " Връзки с обществеността ".

Приемът в специалността " Медицина " държавна поръчка за идната образователна година ще бъде нулев, реши Академичният съвет в края на януари. За специалността " Книгоиздаване " от тази година приемът е по желание - или с изпити по публицистика, или с оценките от матурите по български език и литература; история и цивилизация; метафизичен цикъл или непознат език.

Първата изпитна сесия ще се организира от 18 март до 22 април, а втората - от 27 май до 24 юни. Първото класиране ще излезе на 10 юли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР