Започва кампанията „Да изчистим България заедно“. Тази година тя вече

...
Започва кампанията „Да изчистим България заедно“. Тази година тя вече
Коментари Харесай

bTV Media Group раздаде първите награди „Чиста игра“

Започва акцията „ Да почистим България дружно “. Тази година тя към този момент е част от най-голямата международна доброволческа самодейност за разчистване, която ще се организира на 15 септември.

Снимка: bTV

100 дни преди международния ден на почистването, в София bTV Media Group раздаде първите награди „ Чиста игра “ за най-резултатните и лоялни сътрудници на акцията. Сред тях е Владислав Ванков – преподавател във Велико Търново, който трансформира всяко свое пътешестване в акция за разчистване.

Снимка: bTV

„ За мен е значим образецът, който даваме, и с това си заслепение на още и още хора демонстрираме, че верните неща би трябвало да се случват “, разяснява той.

Последната акция „ Да почистим България дружно “, в която участваха над 305 хиляди души, стана най-мащабната доброволческа самодейност у нас.

Снимка: bTV

„ Всяка година 8 милиона тона единствено пластмаса се оказват в Световния океан. За страдание, има доста такива образци и в България “, уточни водещата на „ Преди обед “ Десислава Стоянова.

За осма година „ Да почистим България дружно “ ще трансформира в един тим хиляди, които желаят да живеят на по-чисто място.

Снимка: bTV

„ Отборът, груповото изпитание, е това, което прави самодейност от сходен мащаб и влияние сполучлива и устойчива “, посочи основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала.

Снимка: bTV

На 15 септември в международното разчистване се чака да се включат към 20 млн. доброволци от България и още 149 страни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР