започва кампания за предварителни поръчки на топ устройството в своя

...
започва кампания за предварителни поръчки на топ устройството в своя
Коментари Харесай

Започнаха предварителните поръчки за новия Samsung Galaxy S20 FE в онлайн магазина на А1

започва акция за предварителни поръчки на топ устройството в своя онлайн магазин. Зад съкращението „ FE” стои Fan Edition, като от корейския производител са се пробвали да зарадват почитателите на марката с устройство, което съдържа някои от най-хубавите характерности на S20 поколението, освен това на преференциална цена.

Предварителните поръчки за S20 FE започнаха още с представянето на устройството в късните часове на 23 септември и ще продължат до 1 октомври. Доставките в цялата страна ще стартират ден по-късно, от 2 октомври. Това е и датата, на която стартират продажбите в комерсиалната мрежа на.

Освен с цел да имат ново устройство, феновете на Samsung имат още най-малко две аргументи да създадат предварителна поръчка за Samsung Galaxy S20 FE. Поръчалите го от ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5000mAh. Освен това, всички декларирали до 1 октомври ще имат опция да завоюват и новата фитнес гривна на Samsung – Galaxy Fit2.

По-скромната цена на не би трябвало да подлъгва феновете на високите технологии. Това устройство се вписва чудесно измежду последните флагмани на производителя с помощта на своя 8-ядрен процесор Exynos 990, издръжливата си батерия с потенциал от 4500 mAh, както и прецизните високоговорители, създадени взаимно с AKG.

12-мегапикселовата камера на е ориентирана по-скоро към фотографите-любители, защото моделът остава надалеч от внушителните 108 мегапиксела на модели като Galaxy S20 Ultra. В същото време тя се показва изцяло приемливо, без значение от осветеността, а множеството филтри, част от софтуера на устройството, дават обещание доста занимания за новите притежатели на този смарт телефон.

идва със 128 GB пространство за предпазване на твърдия диск. Ако за някой това не е задоволително, то може да се трансформира в 1ТВ благодарение на слота за карта памет.

Външният тип на Samsung Galaxy S20 FE ще притегли вниманието даже и на неизкушените от високите технологии. Телефонът се предлага в богата гама от цветове – лилав, наследник, зелен и червен.

Цената на месец за устройството стартира от 39,99 лв. при поръчка в композиция с тарифен проект за две години. Със същия проект, само че в брой, цената би била 869,99 лв.. Повече информация за самото устройство може да бъде открита онлайн на А1.bg, а изискванията за играта за новата фитнес гривна Samsung Galaxy Fit2 са на уеб страницата на производителя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР