Започва една от най-значимите седмици през тази година. Последната ефективна

...
Започва една от най-значимите седмици през тази година. Последната ефективна
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 декември

Започва една от най-значимите седмици през тази година. Последната ефикасна и работна седмица, а след нея се зареждат празничните дни. Настроението е положително, а отношението към живота оптимистично, само че в същото време това е r  времето за равносметка и разбор на миналата година. Годината, която идва, ще наложи и сложи пред нас необходимостта  от използването на цялата добита практическа умелост и като разследване от това - реализиране на резултати и прекосяване през условията на времето. През  целия месец декември е значимо човек да дефинира  за себе си тези опори, с помощта на които ще може или да обърне Земята, или най-малко да остане на нейната повърхнина. През цялата 2020 година ще " изпращаме отчети " и ще " получаваме документи "   от Вселената. Декември отваря този интервал на отчитане. Дава ни опция, до момента в който не стане късно, да приключим нещо, да очертаем нещо, да мислим за нещо, да стартираме нещо, да разгадаем нещо.

През тази седмица работният режим продължава, покупко-продажбите се движат в избраната посока, темпото се забързва за довършване на поети задания, планове и отговорности. Но това е и седмица на коледните празненства, заниманията и изненадите.

Седмицата за другите зодии:

ОВЕН

За вас тази седмица е наситена с позитивни събития, само че акцентът ще бъде  най-вече в обастта на работните ви задължения и отговорности. Дните през тази седмица са подобаващи да довършите стартирани действия или да въведете ред в новите си инициативи. Това е времето, когато към вас идват заслужени награди, повече финансови доходи или спомагателни работни планове. С вярното държание и деяние можете да завършите годината сполучливо и да поставите постоянни основи за идващата. През тази седмица са вероятни конфликтни обстановки с вашите сътрудници, персонални или настоятелен. Търсете  компромисните  решения, това ще се отрази в позитивна посока и на вашите финанси. Получаването на самопризнание в публичен и персонален проект е лайтмотива на целия месец декември.

ТЕЛЕЦ

И през тази седмица продължава противоборството и отстояването на вашите лични позиции. Продължава напрежението в персоналните и професионални партньорски връзки.  Поводите могат да бъдат от финансово естество или заради незадоволително внимание, неразбиране от ваша страна към сътрудниците ви. Намерете време и обсъдете бъдещето на  взаимоотношения си. Дипломатичното и далновидно отношение ще даде позитивни резултати в бъдеще. Ако желаете празничните дни да преминат добре и да се радвате на положително въодушевление, то в този момент е належащо да възстановите равновесието. Добре ще ви се отразят проекти, свързани с пътувания в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Активността ви в професионално отношение и уговорките ви се усилват. През тази седмица се нуждаете от дотъкмяване на най-неотложните задания. Внесете баланс, бъдете поредни и разпределете деликатно времето си. Цялото напрежение може да се отрази на здравето ви. Отделете време за себе си, за обичаните ви хора, за нещата, които обичате. Внасянето на свежа нотка ще ви се отрази добре. Дните ви носят положителни финансови благоприятни условия: нови източници на приходи или възстановяване на финансовото състояние посредством поддръжка от страна на вашите сътрудници. Особеност: можете да получите приятна изненада от място, откъдето минимум очаквате.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР