Започва детски празник Усмивка за най-малките врачанчета. За трета поредна

...
Започва детски празник Усмивка за най-малките врачанчета. За трета поредна
Коментари Харесай

Започва детски празник „Усмивка“ във Враца

Започва детски празник „ Усмивка ” за най-малките врачанчета. За трета поредна година Община Враца кани деца и техните родители  пред постройката на общината. Там ги чакат креативен работилници, куклен спектакъл навън, спортни игри и занимания, зумба с Малина, както и лотария с доста награди.
В арт ателиетата всички дребни създатели ще могат да оцветяват гипсови фигурки и картинки, да вършат декупаж, картички с техниката „ Квилинг ”, стъклопис, нареждане на пъзели и изработка на магнити с естествени и исторически забележителности от Враца. Традиционните ателиета за прически и макиаж, както и детска къщурка с играчки за най-малките, също са част от програмата.
Момчетата ще могат да се качат на обичаната си пожарна кола.
Новите изненади в тазгодишното издание на детския празник са грънчарското колело, на което децата, благодарение на умел грънчар, ще създават разнообразни произведения, вълшебната стая за рисунки на Моно Петра и другари, както и машината за пяна, която ще проработи след 12:30 ч. За първи път разполагаем на дребните гости ще бъде и сметосъбирачна машина.
Красивите моменти от празника ще бъдат запечатани в мемоари от фотографа Тони Дуковски.
Организаторите прецизират, че всички ателиета и занимания са безвъзмездни за децата и са финансирани от Община Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР