Започва да се случва все по-често, на все повече хора.

...
Започва да се случва все по-често, на все повече хора.
Коментари Харесай

Ако уж всичко изглежда наред, но ти идва да плачеш

Започва да се случва все по-често, на от ден на ден хора. Уж са в разцвета на силите си, сякаш осъществени, с мечтани специалности и екзотични ваканции, с деца в положителни учебни заведения и радостен другарски кръг, само че с тъжни очи и насилени усмивки.

Кое е това, което ограбва насладата от това, което имаме и което ни се случва? Кое ни кара нощем да не можем да заспим и все да се питаме „ Всичко ми е наред, само че за какво ми се плаче? “.

Отговорът може да се крие не в душата, където все се ровим, когато сме тъжни и потиснати, а в тялото, по-точно в неговия химически състав и баланс на микроелементи.

Нашето въодушевление, назад на общото виждане, се дефинира извънредно от химическите процеси, които протичат в мозъка.

 стрес жена напрежение iStock

Хормонът на щастието серотонин се отделя единствено при верен баланс на детайли като магнезий и витамини от В групата.

Чувството на напрежение, събрало се като топка в средата на гърба също може да е поради липса на В витамини , а не поради проблемите на работа.

Трудното заспиване също приказва за дисбаланс на микроелементите и неспособността на мозъка да премине от дейна в спокойна фаза.

За всичко това би трябвало да виним бедната на микронутриенти храна и високите обороти, на които живеем.

Когато сме доста дейни, когато работим до късно и заемаме всяка свободна минута с някаква интензивност, а в това време се храним на крайник, няма по какъв начин да доставяме тялото си с нужните хранителни субстанции.

 стрес жена напрежение iStock

Това изчерпва опциите на организма ни да се оправя със напрежението и се трансформираме в недоспали, напрегнати, ядосани и тъжни хора с другояче прекрасен живот, на който няма опция да се насладят.

В такива случаи на помощ идват питателните добавки, които да добавят храненето (не да го заместят) и с чиято помощ да си върнем още веднъж усмивката, лекотата и положителния сън.

 стрес iStock

Такава добавка срещу стрес е Магне В6 Стоп стрес - точно смесен артикул, който има дълготраен резултат върху повлияването и битката със мощен стрес, отмалялост и напрежение.

Всяка таблетка от него съдържа ефикасна композиция от мощния адаптоген златен корен, магнезий от морски генезис и витамини В6 и В9.

Приема се единствено по една таблетка дневно, само че тя обезпечава задоволително количество естествени съставки за положително въодушевление – магнезий, витамини В6 и В9 и адаптогенния резултат на билката Златен корен .

Магнезият може да се назова "антистресов " детайл,защото може да контролира силата на реакцията на организма на дадена експанзия: мраз, свада, неочакван мощен звук и така нататък.

Колкото по-сериозна е неналичието на магнезий, толкоз човек става по-чувствителен, нервозен и обезпокоен.

Той прекомерно мощно реагира на външните събития, а това е обвързвано с още по-голяма потребност от магнезий. Така се стига до един обаян кръг, които може да докара до безсилие и меланхолия.

 стрес жена напрежение iStock

Екстрактът от Златен корен работи отпускащо на тялото и мозъка и по натурален метод връща чувството за успокоение и релакс. Препоръчва се при положения на безпокойствие, паника и неоснователен боязън. Той е мощен адаптоген и е главният съставен елемент, който оказва помощ да се преборим със напрежението.

Витамин B6 поддържа естествените равнища на сила и функционалностите на нервната система, мозъка и сърдечно-съдовата система. Той е основен „ производител “ на хормона на щастието серотонин и хормона норепинефрин, както и на хормона на съня мелатонин.

Витамин B9 пък спомага за понижаване на умората и изтощението и разрешава мозъка ни да поддържа познавателни функционалности.

Цялата тази композиция трансформира Магне В6 Стоп Стрес в артикул, с чиято помощ можете още веднъж да върнете усмивката на лицето си. Защото щастието от време на време е въпрос на химия, освен на положителна настройка към живота.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР