Започва 35-ият ден на антиправителствени протести в столицата с искане

...
Започва 35-ият ден на антиправителствени протести в столицата с искане
Коментари Харесай

И 35-ия протест в София започна с три барикади, демонстрации има и в страната


Започва 35-ият ден на антиправителствени митинг и в столицата с искане за оставки на държавното управление и на основния прокурор.  Спокойна е ситуацията и на трите барикади - на площад " Независимост ", пред Ректората на Софийския университет и на Орлов мост. 

Към 19:00 ч. към момента малко хора са пристигнали на пл. " Независимост ".  

" Мотивацията е да събудим българския народ. Най-важното - имаме любовта на хората. Това е нещо, което аз открих с доста огромна изненада. Има чудесни, прелестни хора ", съобщи митинг иращ там пред БНР.

" Аз съм на 91 години, баба Нетка. Искам Бойко да се осъзнае и да чуе гласа на хората! Ако не - аз ще отида при него!! Баба Нета е тука да мете боклука ", съобщи стара дама.

" Живея още месец-два, в тази най-красива страна на света, пипвам самолета и се махам. Разбира се, в случай че настъпи демокрацията, ще остана ", сподели трети. 

Във Велико Търново довечера е планувано митинг само че авто шествие до крепостта Царевец и назад. Инициативата е гражданска, като по-късно евентуално ще се стигне временно  блокиране на  придвижването в града. 

Във Варна митинг иращи против държавното управление и основния прокурор не престават блокадата пред кръстовището на Общината. Очаква се организира и станалото обичайно шествие по централни улици в града. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР