Започнете промяна, не е лошо една партия, дори на 130

...
Започнете промяна, не е лошо една партия, дори на 130
Коментари Харесай

Тома Биков: Работата на ГЕРБ е да пази държавата от БСП

Започнете смяна, не е неприятно една партия, даже на 130 години, да се трансформира. Нашата работа е да пазим страната от вас, тъй като сега не сте в положение да организирате съответна политика, съобщи от името на ПГ на ГЕРБ Тома Биков в декларация.

Той добави, че Българска социалистическа партия има проблеми и би трябвало да ги реши, преди да даде поръчка да ръководи. Няма да изпълняваме вашата стратегия, тъй като, печелейки изборите, сме й се противопоставили, разгласи депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.

По-рано в декларация по отношение на партийните дотации водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че българите са използвани в политическата игра на Бойко Борисов и процедурата е победила оправянето с бедността и неравенството, припомвни " 24 часа ".

В отговор Биков акцентира, че ГЕРБ няма да промени държанието си и желанието да ръководи страната обикновено и устойчиво.

Бяхме упрекнати, че сме подменили дебата за дотациите - поддържаме предлагането за 1 лева, направено от нас още преди две седмици, имахме подготвеност да го гласуваме и от самото начало Българска социалистическа партия ни убеждаваха по какъв начин би трябвало да се мине към разговор, да разбираем на жителите рисковете от това деяние, напомни той.

Днес, когато демонстрираме податливост за разговор, вслушваме се в другите отзиви, ни споделят, че сме създали този спор с цялостното схващане, че дотацията няма да падне и виждаме, че социалистите са " за " намаляването й, продължи Биков. Той акцентира, че Българска социалистическа партия са тези, които нямат нито едно предложение по тази тематика, не споделят какъв брой лв. би трябвало да получават за глас политическите партии.

Позицията на Българска социалистическа партия е дано да преговаряме, да се пазарим, да обсъдим и две години го обсъждаме, склонни сме да продължим с разискването, само че не одобряваме да ни обвинявате, че по някакъв метод вършим някакви театри тук, безапелационен беше депутатът.

По обвиняванията, че ръководещите са заробили още веднъж хората с държавен дълг, той разяснява: Тук се късат ризи за един държавен дълг, за който всички специалисти настояват, че е съвършен поради ниската рента. И тези, които ще ни освободят от това " иго " /което води до най-ниския дълг в ЕС/, ще са ръководителят на Българска социалистическа партия, омбудсманът на Българска социалистическа партия и самата Българска социалистическа партия.

По въпроса с желаното от Движение за права и свободи понижаване на Данък добавена стойност за някои артикули, съветът на ГЕРБ е, когато оферират по-ниски налози, да кажат, че желаят да подкрепят бизнеса - с издателска активност, производстовто и други

Ако желаете да се борите с неравенството, посочете ограничения, които борят бедността, посъветва Тома Биков сътрудниците си от Движението. Само вие смятате, че намаляването на Данък добавена стойност, на налозите подкрепя нуждаещите се, в политиката данъчното понижаване служи за стимулиране на бизнеса, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР