Започнали сте да забелязвате малки разлики в поведението на партньора

...
Започнали сте да забелязвате малки разлики в поведението на партньора
Коментари Харесай

Три предупредителни знака, че Вашият партньор е тайно нещастен

Започнали сте да забелязвате дребни разлики в държанието на колегата си и желаете да разберете повода, написа beu.bg. Не е загадка, че сътрудникът ви се държи необичайно в последно време, само че в действителност ли е трагичен? Ако вие сте щастливи, не би трябвало ли и вашият сътрудник да бъде благополучен?

В сантименталните връзки, вие научавате за колегата си много неща и по изражение на лицето, езика на тялото нормално можете да разберете по кое време са ви ядосани. Същото важи и за признаците на меланхолия и злощастие.

Тревогата за положението на вашите взаимоотношения провокира напрежение за вас и вашият сътрудник. В идеалния случай можете да разговаряте за вашите терзания и дали вашият сътрудник е неудовлетворен от вас или не, няма да бъде загадка повече.

Комуникацията с колегата ви е значима. Ако към момента не сте подготвени да осъществите сериозен диалог с колегата си и смятате, че той демонстрира някой от тези 3 предупредителни знака, допустимо е да е скрито неудовлетворен.

1. Забелязвате промени в държанието на колегата си

Разбирате, че вашият сътрудник е купил видеоигри, а до в този момент в никакъв случай не е проявявал интерес към тях. Показва промени в тежестта. Вашият сътрудник се облича по друг метод.

Тези промени могат да бъдат предупредителни признаци, че сътрудникът ви е скрито неудовлетворен и желае да промени и връзката си. Адаптирането на жанр, държание, другари или занимание към желанията на някой различен може да бъде знак за незадоволеност.

Промяната в държанието на колегата ви може да не е знак, че е намерил различен сантиментален сътрудник, само че явно е почувствал нуждата от смяна.

Ако той е тъмен, пробва се да ви накара да се измененията, прекарва повече време самичък или с други хора, несъмнено би трябвало да го приемете като сигнален знак, че сътрудникът ви е скрито трагичен.

2. Вашият сътрудник отсъства прочувствено

Емоционалната машинация е един от методите, по които вашият сътрудник може да се отдръпне от вас. Емоционална машинация, кибер машинация, виртуални връзки; това са всички действителни благоприятни условия, в случай че сътрудникът ви не е наличен за вас. Вашият сътрудник споделя своите усеща, мисли и внимание с някой различен, не с вас.

Изследователи, които преглеждат онлайн връзките и действителните връзки, имат вяра, че " онлайн връзките имат избрана съблазнителна прелест, която по някакъв метод може да бъде евентуално по -опасна от изневерите в действителната връзка. "

Много хора гледат на това като на изменничество, което ще докара до края на връзката, даже в случай че не е имало секс с участващия онлайн човек.

Усещането за изменничество идва от това, че той споделя неща с някой различен, които не е споделял с вас.

Вашият сътрудник може също и да е прочувствено „ отсъстващ”. Когато попитате по какъв начин е, той дава отговор единствено с " добре ". Не желае да комуникира и неналичието на прочувствена връзка с вас е сигнален знак, че сътрудникът ви е скрито неудовлетворен.

3. Вие или Вашият сътрудник губите съня си

Безсънието е постоянно срещан симптом на меланхолия. Невъзможността да спите също може да е симптом на безпокойствие. Ако не можете да спите през нощта или се събуждате по няколко пъти е различен симптом на меланхолия. В резултат на неналичието на сън вашият сътрудник може да има липса на сила.

Проучване е открило, че неприятният сън оказва въздействие върху качеството на връзката и обратно; неприятната връзка оказва въздействие върху качеството на съня. Ако някой от вас има хронична отмалялост, това може да повлияе върху работата, фамилията, умствения и прочувствен живот.

Спането на дивана или в спалнята за посетители е различен обезпокоителен сигнален знак. Вашият сътрудник алармира, че има потребност от пространство. Също по този начин е допустимо техните усеща към вас да са се трансформирали и интимността да спят с вас да е неуместна за колегата ви.

Най-добрият метод да разберете дали сътрудникът ви е скрито неудовлетворен е да го попитате.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР