Започнали сте да излизате с мъж, който обаче е разведен

...
Започнали сте да излизате с мъж, който обаче е разведен
Коментари Харесай

Какво да очаквате, ако излизате с разведен мъж

Започнали сте да излизате с мъж, който обаче е разведен или сега е в бракоразвод. Добрата вест е, че той явно е взел решение да завърши с някогашната и да продължи напред, неприятната – най-вероятно ще се сблъскате с много останал „ прочувствен багаж “.

Ето кои са нещата, които може да очаквате от връзка с разведен:

1. Той ще приказва за някогашната

Разводът не е по никакъв начин лек и това ще е измежду главните тематики в този миг от живота му. Пригответе се да чувате всевъзможни неща на тематика бракоразвод и какъв брой тежък е той.

2. Родителите му може би ще ви ненавиждат

Колкото и да обяснявате, че нямате общо с развода на сина им, евентуално те ще мислят противоположното. И защото поколенията преди нас са по-консервативни и имат вяра в светостта на брака, ще създадат всичко допустимо, с цел да спасят този на детето си. Бъдете търпеливи и се пробвайте да ги разберете. Битката с тях би трябвало да се води от мъжа до вас, а не от вас.

3. Приятелите му също може да не ви харесват

Особено в случай че е бил женен дълго време и те са харесвали някогашната му. Дайте им време и не влизайте в непотребни спорове с тях. Отново работа на мъжа до вас е да ги сложи на мястото им, в случай че прекрачат някои граници.

4. Ще се сблъскате с някогашната

Бившите съпруги не изчезват автоматизирано от живота на мъжа. Ако те имат деца, тя ще е перманентна част от него. Не се опасявайте от срещата с нея. Бъдете оптимално обрана в думите си и не я провокирайте, до момента в който не разберете що за човек е.

5. Децата може да застанат против вас

В случай че той има деца, в случай че разводът е дълъг и тежък, някогашната може да ги употребява против вас. Това значи, че те няма да ви харесват и ще вършат всяка среща и опит за доближаване сложен и изнервящ. Това е деликатна игра и преди да изпаднете в прочувствена рецесия и да ги натопите пред татко им, помислете деликатно има ли по какъв начин да им помогнете да ви харесат по-лесно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР