Започнали са аварийно-възстановителните работи по укрепването на скатовете в 250-метровия

...
Започнали са аварийно-възстановителните работи по укрепването на скатовете в 250-метровия
Коментари Харесай

Разчистват до празниците пътя до Рилския манастир

Започнали са аварийно-възстановителните работи по укрепването на скатовете в 250-метровия сектор при 27-ми километър на третокласния път III-107 Кочериново - Рила - Рилски манастир .

До 25 април ще се разчиства платното от скалните парчета . За да не се затруднява трафикът към Рилския манастир в почивните дни за Великден няма да се извършват никакви действия . Предвидените строителни работи ще продължат след празниците и ще са единствено в делничните дни, от понеделник до 13 ч. в петък . В събота и неделя, както и на публични празници, няма да се правят строителни действия.

За безпроблемното прекосяване на моторните транспортни средства при осъществяването на аварийно-възстановителните работи е въведена краткотрайна организация за придвижване. Трафикът се пропуща посредством светофарна уредба , а при нужда ще се стопира от сигналисти за времеви шпации не по-големи от един час. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават поставената сигнализация и ограничаването на скоростта от 40 км/ч.

Предвидените действия включват обрушване на скатовете и монтаж на високоякостна защитна система. Срокът за привършване на укрепителните работи е до началото на юни т.г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР