Започналата преди ден размяна на реплики между президента Руман Радев

...
Започналата преди ден размяна на реплики между президента Руман Радев
Коментари Харесай

ГЕРБ не залязвала, имала бодра смяна за още мандати

Започналата преди ден замяна на реплики сред президента Руман Радев и премиера Бойко Борисов за приноса на ръководството на ГЕРБ продължи в четвъртък в Народното събрание, където депутатът от ГЕРБ Георги Марков разгласи, че политическите залези ги определял гласът национален и Божи, а ГЕРБ имала " бодра промяна " за още три следващи парламентарни вота.

Думите на Марков пристигнаха след прочетена от него декларация във връзка 30-годишнината от демократичните промени в България.

Марков регистрира ролята на всички демократично показани партии и на ГЕРБ за огромните промени, станали в обществото през предишните години. В същото време укори президента Румен Радев, че в снощното си телевизионно изявление не е коментирал и не е изразил съжалението си за двете национални произшествия.

" Уважаваният държавен глава предсказа и е видял залез на ГЕРБ. И в този момент да кажем от името на парламентарната група на ГЕРБ, че залезите и изгревите, за разлика, когато караш аероплан и гледаш онлайн залез и изгрев, политическите ги дефинира гласът национален и Божи. С окото на народен представител от Великото национално заседание, останал тука като некое изкопаемо, последният мохикан, виждам бодра промяна, толкоз млади и кадърни гербери ", сподели Марков.

Той изясни своите наблюдения с обиколките си в Тетевен, Ловеч, Лом и други градове в страната, където видял бодрата промяна на ГЕРБ за 2021, 2025 и 2029 година, когато кардинално би трябвало да се проведат идващите постоянни парламентарни избори.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР