Започнахме съвместна работа заедно с три партии – Продължаваме промяната“,

...
Започнахме съвместна работа заедно с три партии – Продължаваме промяната“,
Коментари Харесай

„Екипът на София“: Работим с ПП, ДБ и „Спаси София“ за изборите в столицата

„ Започнахме взаимна работа дружно с три партии – „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Спаси София “, които намираме за градивни и такива, с които можем да работим за бъдещето на София. “ Това сподели пред Българска национална телевизия арх. Любо Георгиев – „ Екипът на София “ във връзка идните локални избори.  

„ До момента сме постигнали консенсус, че личностите би трябвало да произлязат от процеса на основаване на проекта за ръководство, т.е. би трябвало да са хора, които да се потвърдят пред своите сътрудници, че те са най-подходящи да водят избран сектор “, разяснява той.

По думите му акцията за локалните избори не би трябвало да се концентрира към интереса на една или друга партия, а към интереса на града и това да има свястно ръководство и смилени политики, в които не са включени единствено политиците, само че и жителите.

„ Гражданите не би трябвало да са единствено консуматори на политически послания, а би трябвало да са участници в построяването на локалните политики и тяхната реализация. Това ще е разликата, съгласно нас, в идващите локални избори “, уточни Георгиев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР