Започнахме много добре, имахме много шансове през първото полувреме, защото

...
Започнахме много добре, имахме много шансове през първото полувреме, защото
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да останем концентрирани за втория мач

" Започнахме доста добре, имахме доста шансове през първото полувреме, тъй като изпълнихме това, за което бяхме говорили в съблекалнята. Имахме доста шансове, само че от време на време става по този начин, че топката не желае да влезе във вратата, ударихме греда три пъти ", показа треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа след успеха над Жалгирис с 1:0 в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

На " Хювефарма Арена " в Разград българският първенец изрично надигра литовския си противник и може да съжалява, че не си обезпечи по-добра преднина преди реванша идната седмица.

" Орлите " поведоха в резултата още във втората минута, когато бранителят на гостите Иван Татомирович си означи автогол. В идващите минути възпитаниците на Анте Шимунджа преобладаваха, като на три пъти техни удари срещнаха гредата, а Кирил Десподов пропусна отличен късмет за гол. Домакините обаче по този начин и не съумяха да стигнат до второ попадение, а в самия край Жалгирис остана с човек по-малко на терена след втория жълт картон на резервата Донатас Казлаукас.

" Можем да кажем, че сме щастливи от успеха. През второто полувреме не играхме на толкоз високо равнище, тъй като не изпълнихме това, за което бяхме говорили. Най-важното беше, че след две загуби в Европа през днешния ден спечелихме и опазихме вратата си суха. Имаме преимущество, искахме да имаме преимущество след първия мач. Но в този момент мога да кажа, че можехме да имаме по-голямо преимущество. Това няма да промени подготовката ни за идващия мач. Трябва да останем съсредоточени за втория мач. Нормално е да ни бъде мъчно в реванша, тъй като това е плейоф за влизане в групите на Лига Европа ", сподели още Шимунджа.

Реваншът в Литва ще се играе идващия четвъртък. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР