Започнахме активно да разясняваме проекта „Визия за България“ очи в

...
Започнахме активно да разясняваме проекта „Визия за България“ очи в
Коментари Харесай

Крум Зарков: Смяната на управлението трябва да бъде свързана със смяна на модела

Започнахме интензивно да обясняваме плана „ Визия за България “ очи в очи с хората, защото 44-тото Народно събрание, в този си тип, е изчерпано. Провеждането на по този начин належащите предварителни избори би трябвало да бъде директно обвързано с това - какво хората действително чакат. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков пред БНР, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той напомни, че ръководещите позволиха основен законопроект и президентско несъгласие върху Административнопроцесуалния кодекс, засягащ политическите, икономическите и гражданските права на българските жители да бъдат опорочени изцяло умишлено.

„ Затова ние сме при хората и желаеме да кажем - какво може и би трябвало да се направи, а те от своя страна да кажат по какъв начин виждат нещата “, добави националният представител.

Зарков разяснява и случая с задържаните публицисти, който властимащите позволиха да се трансформира в скандал с интернационален отзив.

„ Какъв знак даваме на обществото и интернационалната общественост? “, попита Зарков. Той добави, че в обществото се заражда извънредно тревожна наклонност - всеки израз на неодобрение да наподобява като прелом или настояването на оставката да бъде дефинирано като подривна активност.

„ Смяната на ръководството би трябвало да бъде обвързвана със промяна на модела “, безапелационен бе Крум Зарков. Той добави, че ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ има направен документ, който е отворен за всички хора. Събираме отзиви, рецензии, въпроси и оферти от цялата страна. Най-важното е, че предлагаме неща, които действително биха могли да се случат “, означи Зарков.

„ Ако господин Манолев беше станал министър на превоза, или, в случай че госпожа Аврамова беше станала министър на районното развиване, щеше ли да бъде друг методът, по който се вършат публичните поръчки и контролът върху осъществяването им? Разбира се, че не “, безапелационен бе Зарков.

Той напомни, че в претекстовете във импортирания през януари избор на съмнение от Българска социалистическа партия са били упоменати публичните поръчки в областта на строителството.

„ Всички знаят, че моделът е сбъркан,но никой не желае да го промени. Алтернативата на краденето е да не се краде “, заключи Крум Зарков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР