Започнаха строително-монтажните дейности в изпълнение на обект "Рехабилитация на общински

...
Започнаха строително-монтажните дейности в изпълнение на обект "Рехабилитация на общински
Коментари Харесай

Ударно ремонтират улица в община Георги Дамяново /снимки/

Започнаха строително-монтажните действия в осъществяване на обект "Рехабилитация на общински път MON 1110 /III – 815 Боровци-Видлица/ - Гаврил Геново/III 1024, от км 0+000 до км 2+200. “ и подписан контракт за осъществяване на СМР за същия обект с „ Европейски пътища “АД с рег.№94-III/18.10.2019г.
Средствата се отпускат, според съглашение сред Министерството на районното развиване и благоустройството и Община Георги Дамяново. Напълно ще бъде рехабилитирана отсечкта от над 2,2 километра, от разклона за "Балова шума ", през село Гаврил Геново и излизане още веднъж на републиканския път.
Работите включват полагане на два пласта асфалт- биндер и износоустойчив слой, напълно замяна на тротоарните плочки и бордюри, нов парапет на моста, през който минава пътят, хоризонтална и отвесна маркировка.
На съображение чл.21, ал.1, т.23 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация (ЗМСМА), по отношение на член 19, алинея 1 от Закона за ръководство на отпадъците и член 20, алинея 1 и алинея 2 от Наредба ръководство на отпадъците на територията на община Георги Дамяново, общината има подготвеност да даде старите бордюри и тротоарни плочи за потребностите на популацията, за подсилване на парцели и за облагородяване на прилежащи към парцелите елементи обществена общинска собственост-тротоари, против подадено заявление в Общинска администрация.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР