Започнаха снимките на шести сезон на най-успешния български медицински сериал,

...
Започнаха снимките на шести сезон на най-успешния български медицински сериал,
Коментари Харесай

Изненада! Пълен обрат в "Откраднат живот"! Ето кой се връща в новия сезон

Започнаха фотосите на шести сезон на най-успешния български медицински сериал, който ще продължи традицията с впечатляващ актьорски състав и завладяващи сюжетни линии. Една от първите вести на снимачната площадка е завръщането на Юлиан Вергов, който феновете видяха в ролята на доцент Банков в четвърти сезон на продукцията, написа Дарик.

„ В този сезон Банков е доста по-различен от преди, по-освободен. По-интересното е да забележим по какъв начин доцент Банков се оправя в болничното заведение без да е шеф. В любовта ще има пикове и спадове , както във всяка любовна история “, показа звездата, която още веднъж ще облече лекарската престилка.

След като в четвърти сезон почитателите се разделиха с Банков , който отпътува за Германия, в този момент той ще се завърне, с цел да оглави една от централните сюжетни линии в компанията на своята половинка. Ролята на събудилата се от кома брачна половинка на доцента е поверена на актрисата Ана Пападопулу , която не скри страстта от присъединението си към екипа. “Звъннах на един от първите ми братовчеди, който е анестезиолог и го помолих за консултация за пациент след кома. Той ме попита сюрпризиран: “Tи ще си дамата на Юлиан, която чакаме цялостен сезон да се разсъни?”. Стана ми толкоз приятно”, описа актрисата, минути преди да влезе за първи път в облика на Ева.

“Героят на Юлиан има съществено предизвикателство, а Ева /Ани Пападопулу/ носи изключителна човешка история. В реалност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас значимото е да покажем по какъв начин прекосяваме през тези страсти и по какъв начин се оправяме с тях “, разяснява Евтим Милошев . Продуцентът на „ Откраднат живот “ добави, че дружно с обичаните облици в сериала, кастът ще бъде допълнен от още огромни имена от българското кино, които следва да бъдат оповестени.  Евтим Милошев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР