Започнаха снимките на най-новия телевизионен сериал на обществената телевизия -

...
Започнаха снимките на най-новия телевизионен сериал на обществената телевизия -
Коментари Харесай

Започнаха снимките на сериала „Аз и моите жени“

Започнаха фотосите на най-новия ефирен сериал на публичната телевизия - 6-серийната комедийна драма „ Аз и моите дами “, която потегля в ефира на Българска национална телевизия 1 напролет на 2022 година Продукцията, спечелила на конкурсната сесия за филмопроизводство на публичната телевизия, е хармонично комбиниране от съществени, трагични и обществени тематики, поднесени с прелестен и пресен комизъм. Сериалът наблюдава настоящи човешки взаимоотношения, засягащи наболели проблеми на актуалното общество и ни прави съпричастни на трагикомичния конфликт на някои съвременни европейски визии с разбиранията на част от българите през днешния ден. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов.

„ Аз и моите дами “ споделя историята на хирурга Филип (Димитър Живков), озовал се в паралелна връзка с две разнообразни дами – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас. Но двата радикално противоположни свята, в които заживява, не са плод на негова инцидентна уязвимост, а огледален облик на личното му раздвояване и рецесията на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот към себе си. В ролята на най-хубавия другар на Филип – доктор Крумов – феновете ще видят артиста Башар Рахал.



Сюжетът на сериала показва последствията от консуматорския живот на високи обороти, трансформирал се в съществена болест на модерното общество. Житейските терзания на героите ще ги доведат и до поредност от комични обстановки. „ Аз и моите дами “ е комедийна драма, в която ще се преплетат потисканите стремежи, търсенето на щастието и рецесията на междинната възраст.

В основните функции феновете ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР