Започнаха рязко и съществено застудяване, валежи от дъжд и от

...
Започнаха рязко и съществено застудяване, валежи от дъжд и от
Коментари Харесай

Рязко застудяване, виелици и навявания

Започнаха внезапно и значително захлаждане, превалявания от дъжд и от сняг.

В цялата страна има предизвестие за рисково време. Те са от първа степен – за сняг, доста мощен вятър, виелици и навявания, тъй че бъдете деликатни на пътя.

Ще продължи да вали, като във от ден на ден региони дъждът ще премине в сняг. Очаква се формиране на снежна завивка, а в Североизточна България и планинските проходи ще има условия за виелици и навявания.
Строшени витрини и паднали клони поради мощния вятър в София 15 сигнала за паднали дървета са подадени в Столична община
Максималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, само че защото ще е много прохладно и вятърът ще е леден, чувството ще е за още по-студено време.

В идващите часове се чака и в останалата част от страната дъждът последователно да минава в в сняг.
Февруари ще стартира с доста по-високи от нормалните температури През седмицата след 10 февруари ще има нараствания на облачността и места с превалявания
Утре захлаждането ще продължи, само че преваляванията ще са към този момент в развой на прекъсване единствено на обособени места ще има слаби валежи от сняг.

Почти без превалявания ще е през идващите дни, само че температурите ще са много ниски към края на седмицата утринните ще паднат до минус 10°.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР