Започнаха пробите на трамвайното движение по ул. Граф Игнатиев, но

...
Започнаха пробите на трамвайното движение по ул. Граф Игнатиев, но
Коментари Харесай

Пуснаха пробно трамваите по ул. Граф Игнатиев

Започнаха пробите на трамвайното придвижване по ул. „ Граф Игнатиев ", само че към момента линията не може да се употребява от жители. Тестването ще продължи 72 часа.


Беше направена проба по какъв начин се разминават мотрисите на завоя край улица " Алабин ". За да се обезпечи достъп до жилищните здания и комерсиалните обекти, към този момент са отстранени и по-голямата част от строителните огради.

Това не значи, че ремонтът е завършил и изпълнителите си резервират правото да слагат нови огради при нужда.

Продължава и слагането на настилки на пл. „ Славейков " и в градината на „ Св. Седмочисленици ", работи се по озеленяването и слагането на пейки. Ремонтът ще завърши през март 2019-та година.
Евгени Крусев, зам.-кмет по превоза: Към момента цялото трасе по ул. " Граф Игнатиев " е построено на 100 %, всички настилки в зоните на релсови път са положени, контактно-кабелната мрежа е положена, тъй че механически няма никакъв проблем да премине трамвайна мотриса, точно и по тази причина вършим тези проби. За да проверим дали в действителни условия всичко е наред. И в случай че това е по този начин, да се назначи приемателна комисия и да се пусне постоянно придвижването. Николай Стойнев, зам.-председател Столичен общински съвет: Има надзор от страна на Следствен отдел към окръжна прокуратура, от страна на надзора, тъй че в случай че една бригада извършва сектор и се постанова преправка, тя го прави за лична сметка. Можем да кажем, че обектът е подготвен като минат всички приемателни комисии и ДНС най-после излезе с позволение за прилагане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР