Започнаха преговорите но тема енергетика между Продължаваме промяната (ПП) и

...
Започнаха преговорите но тема енергетика между Продължаваме промяната (ПП) и
Коментари Харесай

БСП предложи безплатни 200 кВтч месечно за бедните

Започнаха договарянията само че тематика енергетика сред " Продължаваме промяната " (ПП) и партиите, с които победилите на парламентарните избори договарят за сформиране на държавно управление. Те се водят от съпредседателя на Политическа партия Асен Василев и сега се показват предложенията на поканените политически сили.

От Българска социалистическа партия предложиха да има безвъзмездни 200 киловатчаса месечно за бедните, доставките на ток, парно и газ да се стопират след две неплатени сметки, а не както е в този момент – след първата, както и облагане на свръхпечалбите на сдруженията от енергийния бранш, когато те надвишават избраната им от енергийния регулатор правила на облага. Таско Ерменков, който показа позициите на социалистите, сподели, че би трябвало да се понижи Данък добавена стойност за тока, парното и газа и

Сред концепциите на Българска социалистическа партия е построяването на нови нуклеарни мощности по самостоятелна експертна оценка на най-изгодна цена и с бърз период за въвеждане в употреба. Настояха за поддръжка ВЕИ с преимущества на тези за лични потребности на битови и небитови консуматори, както и внедряване на уреди за предпазване на сила от ВЕИ и разработки на водород с преимущество на зеления – създавания от ВЕИ.

Облекчени условия за изследване и рандеман на природен газ като гаранция за енергийната сигурност и стимулиране на потреблението на газ и опазване на енергийния комплекс Марица Изток, са измежду другите ограничения на Българска социалистическа партия.

Очаквайте подробности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР