Започнаха да се появяват слухове за предстоящите телефони на Xiaomi

...
Започнаха да се появяват слухове за предстоящите телефони на Xiaomi
Коментари Харесай

На задния панел на Xiaomi Mi MIX 3 се появи отвор за двойна камера, идентичен с този в iPhone X

Започнаха да се появяват клюки за идните телефони на Xiaomi за 2018 година. Наскоро беше обявено, че компанията може по едно и също време да анонсира Mi 7 и Mi 7 Plus през март идната година.

Сега обаче в Мрежата се появиха фотоси, показващи задния панел на хипотетичния Mi MIX 3. Първоначално фотосите се появиха в китайския уебсайт Weibo.

 Към момента няма доказателства за това, че на фотосите в действителност се вижда задния панел на идващия флагман Xiaomi Mi MIX 3. Има нещо обаче, което демонстрира отношение към хипотетичния телефон – това е надписа: “Mi MIX DESIGNED by XIAOMI”.

Външният тип на задната част на корпуса е сходна на Apple iPhone X, заради съществуването на отвор за двойна отвесна камера. Също по този начин може да видите и отвора на скенера за пръстови отпечатъци.

А ето и друго изображение, показващо пластмасовия похлупак на задния панел на Mi MIX 3.



Прекалено рано е да се спекулира с дизайна и спецификациите на Mi MIX 3, защото компанията неотдавна пусна Mi MIX 2. Но, заради обстоятелството, че истинския телефон Mi MIX, както и Mi MIX 2, имат пълноекранен дизайн, изцяло евентуално е Xiaomi да се придържа към този дизайн и в Mi MIX 3.

По-рано изтече фотография, на която бе изобразен прототипа на хипотетичния Mi MIX 3. Тя сподели, че съотношението сред екрана и корпуса ще доближи съвсем 100 %. Освен това, всички датчици и представителя могат да се трансферират на задния панел на телефона.

По-точна информация за Xiaomi Mi MIX 3 се чака да се получи в идващите месеци. А дотогава ще Ви известяваме за новите течове, свързани с Xiaomi Mi 7 и Mi 7 Plus, дебютът на които е плануван за първото тримесечие на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР