Започнах да го пия всеки ден и тази традиция вече

...
Започнах да го пия всеки ден и тази традиция вече
Коментари Харесай

Пила Сок, Мед И Вода Всяка Сутрин В Продължение На 1 Година. Това Е Поразителният Краен Резултат От Експеримента

Започнах да го пия всеки ден и тази традиция към този момент продължава 1 година. За това време организмът ми се трансформира в необикновен и непредвиден метод. Тук всичко се промени:

За 1 година нито един път не настинах. Не ме тормозят и болките в стомаха.

Трябва да загатна, че в никакъв случай не съм вярвала в силата на националната медицина. Бях плебей на аптеките. Когато и да ме болеше корем – пиех таблетки. Хронична отмалялост – пия мултивирамини. Знам, че ме разбирате защо приказвам.

За 1 година не кихнах нито един път. Моето главоболие е минало. Сега си нося мед и лимон, където и да ида. Пия тази примес даже и в хотели, летни почивки и зимни.

Вече не пия утринно кафе, а доста елементарно се разсънвам.

Моят лимонено-меден коктейл ме освободи от зависимостта от кафето. Сега имам доста повече сила денем. Отлично дремя и се разсънвам усмихната.

Преди, с цел да се събудя ми трябваше цялостен час. Сега не съм нервна, забравих, по кое време за финален път усещах напрежение.

Убедих цялото семейство да последва моя образец. Така последната година всички сме освободени от настинки и грип.

Не знам по какъв начин работи този вълшебен напитка, само че в действителност работи. Много съм и признателна на дамата, която ми даде съвет!

Моята рецепта:

Обикновено за 1 чаша пиво изстисквате половин лимон и добавяте лъжица мед. Сместа се пие с преварена вода. Пия напитката всяка заран откакто се събудя.

Как работи?

Ровех се в медицински уеб сайтове, с цел да схвана защо става дума. И разбрах няколко значими неща.

Тази напитка ви защищава от инфекции на пикочните пътища. Лимон и мед подтиква работата на храносмилателната система, а и хидратира дебелото черво. В резултат получавате чудесно средство против запек и цистит.

Медът съдържа мощни антибактериални свойства, а с това ви защищава от всевъзможен тип инфекции. Също по този начин, кара стомаха да създава повече сокове, които разрешават на организма по-ефективно да отстрани токсините. Поради това доста елементарно може да контролирате тежестта си.

Лимонът има доста позитивни свойства, когато става дума за здравето на кожата. Също по този начин, пречиства кръвта. Ако храните тялото си с лимон, доста по-бързо създава нови кафези.

Водата пък подтиква производството на колаген, който е нужен за вашата кожа.

Горещо предлагам напитката. Освен това е вкусна! Просто пробвайте. „ За Жената "
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР