Започна заседанието на националния съвет на БСП първо от 4

...
Започна заседанието на националния съвет на БСП първо от 4
Коментари Харесай

Пленум на левицата: Обсъждат прекия избор на лидер и подписката срещу кабинета

Започна съвещанието на националния съвет на Българска социалистическа партия първо от 4 месеца поради рецесията с COVID-19. Социалистите разискват директния избор на водач и подписката против кабинета.
Българска социалистическа партия събира аления хайлайф на пленум Вероятно ще бъде издигнат и въпроса с идния директен вътрешен избор на водач
„ Корнелия Нинова би трябвало да си отива, нездравословна е за партията, нездравословна е и за България ", съобщи Георги Гергов преди началото на пленума. Според него в лявата партия опция постоянно има.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Трябва да се направи и полемика за периодите, с оглед готовността на Българска социалистическа партия за изборите, тъй като това е най-важното “, уточни водачът на ПЕС – Сергей Станишев.
Българска социалистическа партия желае оставка на цялото държавно управление посредством национален избор на съмнение От ГЕРБ оповестиха, че не се тормозят и зададоха въпрос към водача на социалистите провеждала ли е среща с предприемачите Васил Божков и Валентин Златев
Някои от участниците в националния съвет считат, че изборът на водач на левицата би трябвало да бъде изтеглен по рано през септември и да има конгрес незабавно по-късно, с цел да влезе във форма партията за идните избори. Предстои да забележим решенията от днешното съвещание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР