Започна третият кръг от преговорите между руската и украинската делегация

...
Започна третият кръг от преговорите между руската и украинската делегация
Коментари Харесай

Третият кръг от преговорите между Украйна и Русия започна ВИДЕО

Започна третият кръг от договарянията сред съветската и украинската делегация в Брестката област, оповестиха от съветското посолство в Беларус, представени от РИА Новости.

Представителят на Украйна Михаил Подоляк записа видеообръщение преди началото на срещата.

„ След няколко минути ще стартираме да беседваме с представители на страната, която съществено има вяра, че широкомащабното принуждение против цивилни е мотив. Да потвърдим, че това не е така”, уточни той.

Той разяснява и слуховете за хипотетичния опит на Руската федерация по време на договарянията да назначи Бойко за министър-председател на Украйна.

" Игнорирайте всички тези имитации с някакви имена като Янукович, Бойко, не знам кого желаят да назначат там за специфични представители за Украйна. Като Мураев или Кива. Всичко ще бъде както би трябвало за Украйна ", акцентира Подоляк.

По-рано журналистът Христо Грозев, базирайки се на източници, близки до руско-украинските договаряния, сподели, че по време на договарянията Русия е поискала Украйна да признае независимостта на по този начин наречената " ЛДНР ", окупирания от Русия Крим, и също по този начин да назначи Юрий Бойко за ръководител от партия " Опозиционна платформа за живот " като министър-председател.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР