Започна търсенето и набирането на служители за туристическия летен сезон

...
Започна търсенето и набирането на служители за туристическия летен сезон
Коментари Харесай

Стартира търсенето на служители за летния сезон по морето

Започна търсенето и набирането на чиновници за туристическия летен сезон по морето, осведоми Българска национална телевизия. И тази година ще се усети дефицитът на фрагменти, считат експерти, като той ще бъде обезщетен с служащи от Украйна и Молдова, оповестява " Новини Лондон ".

„ Всяка година става все по-трудно. Липса на фрагменти въобще, не на квалифицирани фрагменти, а въобще на фрагменти. Всички младежи бягат. Най-добре казусът с образованието и квалификацията се взема решение, когато страната се намеси, когато има държавна политика “, счита хотелиерът Атанас Карагеоргиев. Сериозен дефицит има на сервитьори, бармани и готвачи. Основно условие към личния състав е приблизително или висше обучение, както и притежаване на непознат език, най-вече британски, съветски или немски. „ Работодателите демонстрират еластичност по повод набирането на хора. По-скоро са склонни и търсят хора, които имат подготвеност за работа, имат подготвеност за учене и демонстрират преданост “, съобщи шефът на Регионалната работа по заетостта – Варна. Заплащането, което се предлага според от позицията в морския град е към 800 лева

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 11 секунди) Рейтинг: 3255 | Одобрение: 1535 С трици маймуни не се ловят.  Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР