Започна срещата в парламента между „Продължаваме Промяната“ и независимите депутати,

...
Започна срещата в парламента между „Продължаваме Промяната“ и независимите депутати,
Коментари Харесай

Започнаха разговорите на ПП с независимите депутати, напуснали ИТН

Започна срещата в Народното събрание сред „ Продължаваме Промяната “ и самостоятелните депутати, напуснали групата на „ ИТН “

От общо шестимата, отделили се от Има Такъв Народ, през днешния ден в Народното събрание пристигнаха петима – без Кирил Симонов, осведоми

Те желаеха да бъдат осведомени както с предложенията на претендента за министър председател Асен Василев, по този начин и с тези на „ Българска социалистическа партия за България “ и „ Демократична България “, с които през вчерашния ден бяха извършени и диалози, и на които всяка от обединенията уточни своите цели за ръководство.

Това, което ни интересува, с цел да получи държавното управление поддръжка, е ясно изразена законодателна стратегия, стратегия за дейности на държавното управление в избран период, заключи самостоятелният депутат Иво Атанасов.

"Радвам се да продължим консултациите, желаеме да чуем вашите хрумвания за програмата, кои, съгласно вас, са главните задания за кабинета ", обърна се първоначално Асен Василев. Знаете какво досега сме предложили, уповавам се да има градивен разговор, след което да стартираме изработването на една много стройна стратегия при започване на идващата седмица, уточни той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР