Започна срещата на премиера акад. Николай Денков и вицепремиера Мария

...
Започна срещата на премиера акад. Николай Денков и вицепремиера Мария
Коментари Харесай

Зеленски на среща в МС! Кремъл: Украйна иска да въвлече и България в конфликта

Започна срещата на премиера акад. Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел с президента на Украйна Володимир Зеленски в Министерския съвет.Разговорът започва към час, откакто президентът пристигна на публична аудиенция в София. Той дойде с държавен аероплан с полет от Кишинев.
Прочетете още
" Темите сигурност и защита бяха акцент на взаимната ни среща с премиера на Република България акад. Николай Денков и президента на Украйна Володимир Зеленски. Изразихме солидарността си с Украйна и украинския народ ", написа Мария Габриел в профила си във Фейсбук.

Междувременно Кремъл разгласи, че визитата на Володимир Зеленски в България демонстрира, че Киев прави всичко, което може, да въвлече колкото може повече страни в спора.

Според представителя Дмитрий Песков,, диалозите на Зеленски в София няма да повлияят на изхода на по този начин наречената от Русия " специфична военна интервенция ".

Държавният глава Румен Радев ще одобри Зеленски в четвъртък в 15.00 ч. Те ще се срещнат в постройката на президенството на „ Дондуков “ 2.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР